Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OI ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ (;) ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ: ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ. NTOΠΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΤΕΡΟΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 75.000.000 ΧΡΟΝΙΑ!

Οι δεινόσαυροι φαίνεται ότι ίσως δεν έχουν εξαφανιστεί τελικά, σύμφωνα με ξένα μέσα τα οποία αναφέρουν ότι έγινε μια φοβερή ανακάλυψη ...



Οι δεινόσαυροι φαίνεται ότι ίσως δεν έχουν εξαφανιστεί τελικά, σύμφωνα με ξένα μέσα τα οποία αναφέρουν ότι έγινε μια φοβερή ανακάλυψη στη ζούγκλα του Βόρειου Κονγκό.

Λέγεται ότι ντόπιοι έπιασαν ένα ζωντανό δεινόσαυρο. Φαίνεται από την φωτογραφία ότι πρόκειται για πτερόσαυρο, ένα ιπτάμενο ερπετό που έχει εξαφανιστεί εδώ και 75 εκατ. χρόνια.

Ένας ερασιτέχνης φωτογράφος κατάφερε να φωτογραφίσει τον δεινόσαυρο και είπε: «Ήταν τεράστιος με άνοιγμα φτερών 7 μέτρα. Ήταν αρκετά μακριά, αλλά μπορούσες να τον δεις ξεκάθαρα λόγω του μεγέθους του.

Αργότερα, βρέθηκε και άλλο δεινόσαυρος τον οποίο κράτησαν οι ντόπιοι και αμέσως μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής για έρευνα.

«Πρόκειται για την πιο συγκλονιστική ανακάλυψη στην ιστορία. Ένα πλάσμα που έχει εξαφανιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια βρίσκεται ζωντανό μπροστά μας. Δύο τέτοια πλάσματα σε μια ημέρα είναι απίστευτο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια πλάσματα στη ζούγκλα της Αφρικής ή και σε άλλες ηπείρους», είπε ο Τζον Κότζε, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής.

tribune

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.