Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KAI TA ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΤΗΣ RASS ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ... ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΕΝΕ...

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΕΣ ΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Μειώνεται η δι...


Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΕΣ ΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Μειώνεται η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Rass για τον "Τύπο της Κυριακής".

Ειδικότερα, η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ βρίσκεται στο 3,4% από 5,3% που ήταν στην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρίας.

Ως προς την πρόθεση ψήφου, τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

ΣΥΡΙΖΑ 27,1%

ΝΔ 23,7%

Ποτάμι 5,8%

ΚΚΕ 5,3%

ΠΑΣΟΚ 4,6%

Χρυσή Αυγή 4,4%

ΑΝΕΛ 2,8%

Εκτός Βουλής αν γίνονταν οι εκλογές θα έμενε η ΔΗΜΑΡ.

Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου κυμαίνεται είναι 16,2%.

Στην παράσταση νίκης το κλίμα είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το 77,3% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι αν είχαμε τώρα εκλογές θα τις κέρδιζε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Αντώνης Σαμαράς, εξακολουθεί να προηγείται του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα "ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός". Ο κ. Σαμαράς συγκεντρώνει 46% έναντι 32,8% του κ. Τσίπρα.

Όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το 43,6% εκφράζει θετική γνώμη για τον Σταύρο Δήμα και το 32,5% αρνητική, ενώ στο ερώτημα "εάν ήσασταν βουλευτής, θα ψηφίζατε υπέρ ή κατά της υποψηφιότητας του Στ. Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας", το 46,4% απαντά υπέρ και το 45,1% κατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.