Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ GATE» ΝΟΥΜΕΡΟ 2: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ» – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Οι καυτοί διάλογοι του Sequel: 20/12 – «Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, όποιος παίξει το cd Χαϊκάλη να τον γ@μήσει» – 21/12 – «Πες το...

Οι καυτοί διάλογοι του Sequel: 20/12 – «Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, όποιος παίξει το cd Χαϊκάλη να τον γ@μήσει» – 21/12 – «Πες τον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, να κλείσει τον φάκελο για να μην τον γ@μήσω…»

Ακόμα περιμένω να κάνει και σε μένα μήνυση ο Σαμαράς. Γιατί διστάζει; Τι φοβάται;



Πέρασαν ελάχιστες ημέρες από την αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου των τελευταίων δεκαετιών, με την τηλεφωνική εντολή Σαμαρά στον Ντογιάκο να κλείσει φυλακή τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.Παρότι το δίδυμο της συμφοράς Σαμαράς – Ντογιάκος λούφαξε και παρακάλεσε τους «νταβατζήδες» να «θάψουν» το θέμα, τελικά τα γεγονότα μας επιβεβαίωσαν πανηγυρικά. Ο επίορκος εισαγγελέας απέδειξε και πάλι, με αφορμή την υπόθεση Χαϊκάλη, πως είναι πιστό «σκυλί» του Μαξίμου, προαγωγός της δικαιοσύνης και δράστης σωρείας βαρύτατων κακουργημάτων. Του ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή ρήση (παραφρασμένη): «Θέλει ο παναθηναϊκάκιας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει».

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Στις 2 Απριλίου του 2014 αναφέρθηκα, από βήματος Βουλής, σε διάλογο μεταξύ εμού και του Γ.Γ. της Κυβέρνησης, που τεκμηρίωνε σωρεία κακουργηματικών πράξεων με δράστες τον πρωθυπουργό και κορυφαίους υπουργούςΑποτέλεσμα; Ασκήθηκε δίωξη εις βάρος μου για ένα αδίκημα που τιμωρείται με 5 έως 10 χρόνια κάθειρξη. Και προσέξτε, παρακαλώ: Η δίωξη δεν αφορά εν τέλει την βιντεοσκόπηση της ομολογίας Μπαλτάκου, με την οποία άλλωστε δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να με συνδέει. Αφορά – σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής – την αναφορά μου στο περιεχόμενο του διαλόγου, χωρίς την συναίνεση του Μπαλτάκου. Η αναφορά αυτή, επαναλαμβάνω, έγινε από Βήματος Βουλής κατά τη διαδικασία άρσης της ασυλίας μου, όπου σύμφωνα με τον Κανονισμό μου δινόταν ο λόγος για να αποδείξω ότι η δίωξη σε βάρος μου είναι πολιτική. Λειτούργησα, δηλαδή, με απόλυτη προσήλωση στη νομιμότητα και τον θεσμικό μου ρόλο. Ένας απλός άνθρωπος θα έλεγε τη φράση «πιο θεσμικός… πεθαίνεις».
Στις 19 Δεκεμβρίου 2014 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ο Βουλευτής Χαϊκάλης διοργάνωσαν συνέντευξη τύπου και παρουσίασαν αδιάσειστα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι ο Σαμαράς δωροδοκεί βουλευτές για να εξαγοράσει την ψήφο τους για πρόεδρο της δημοκρατίας.  Κατά την παρουσίαση, ο Καμμένος κουνούσε έναν ψηφιακό δίσκο με την υποκλαπείσα συνομιλία Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου και πολύ καλά έκανε… Τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας, δηλαδή ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων,  έχουν αποφανθεί ότι υλικό με ανάλογο περιεχόμενο είναι νόμιμο, καθώς αφορά το δημόσιο συμφέρον και όχι την προσωπική ζωή πολιτών. Όταν ο Χαϊκάλης παρέδωσε το επίμαχο CD στην Εισαγγελία ο Ντογιάκος δεν τόλμησε να ασκήσει δίωξη σε βάρος του για υποκλοπή. «Έθαψε» όμως το υλικό στα υπόγεια του Εφετείου, ελπίζοντας πως το ζήτημα θα ξεχαστεί. Μάλιστα, όταν ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του μεσάζοντα, η υπόθεση ανατέθηκε στον Διοικητή της Κρατικής Ασφάλειας, Στάθη. Ντογιάκος και Στάθης έχουν δύο πολύ σημαντικά κοινά στοιχεία:

Α) Πρωτοστάτησαν στην παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Ο ρόλος Ντογιάκου γνωστός. Ο Στάθης ως Διοικητής του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή για δημόσιους εξευτελισμούς δεκάδων αστυνομικών. Εξανάγκασε τα ΕΚΑΜ να γδύνονται για να φανεί αν έχουν τατουάζ και στις επίσημες ανακοινώσεις του, αποκαλούσε μονίμως το κόμμα μας «εγκληματική οργάνωση». Τελικά από όλη αυτή την καταγέλαστη και προσβλητική, για τους αστυνομικούς, παρωδία προέκυψε ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει… «δίκτυο» στην ΕΛ.ΑΣ. Για να καταλάβετε το μέγεθος της ανοησίας και της αθλιότητας, στο πολυδιαφημισμένο πόρισμα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων υπήρχαν ως πειστήρια φωτογραφίες μίας… βάρκας!

Β) Ντογιάκος και Στάθης αναβαθμίστηκαν, λόγω της καλής διαγωγής τους και της προσήλωσής τους στο σαμαριστάν. Ο πρώτος έγινε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών και ο δεύτερος προϊστάμενος της Κρατικής Ασφάλειας. Το ποιος ειδοποίησε τον μεσάζοντα, Αποστολόπουλο, να αποφύγει το κρίσιμο ραντεβού με τον Χαϊκάλη είναι «αδύνατο» να το μαντέψουμε. Οι μόνοι που γνώριζαν πάντως ήταν ο Χαϊκάλης, η Εισαγγελία Εφετών (Ντογιάκος) και η Κρατική Ασφάλεια (Στάθης).
Όταν η υπόθεση Χαϊκάλη έλαβε διαστάσεις και ο Βουλευτής εμφανίστηκε στο STAR και στο MEGA (άδειασμα Σαμαρά από «νταβατζήδες»;) ο Ντογιάκος ανέλαβε πάλι δράση. Με μία θεατρινίστικη κίνηση έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να «ανακαλύψει» ποιες ιστοσελίδες πρόβαλλαν το διάλογο Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου, για να βάλει φυλακή τους διαχειριστές τους. Δεν σκέφτηκε πως με την ίδια λογική έπρεπε φυλακή και τον εαυτό του, που έκανε χρήση του CD και με βάση αυτό κάλεσε τον Αποστολόπουλο στο Εφετείο. Ή πως πρέπει να βάλει φυλακή και τον Μαρκογιαννάκη, ο οποίος ως πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, έκανε αναπαραγωγή του CD και μάλιστα θεσμικότατα (ο Φρούραρχος φυλούσε το Κανάλι της Βουλής την ώρα που οι τεχνικοί ετοίμαζαν τα αντίγραφα). Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για έναν στυγνό εγκληματία, όπως ο Ντογιάκος, που μοναδικό μέλημά του είναι η απόλυτη εφαρμογή των παράνομων εντολών Σαμαρά. Στην προκείμενη περίπτωση η εντολή που δόθηκε πρέπει να ήταν περίπου η εξής: «Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, όποιους παίξουν το cd Χαϊκάλη να τους γ@μήσει»

Με αυτά και μ’ αυτά φτάνουμε στην σημερινή ημέρα και στην καταγγελία Καμμένου πως ο Ντογιάκος τον πήρε τηλέφωνο πανικόβλητος και ωρυόταν πως πρέπει να κλείσει η υπόθεση.Ίσως στην περίπτωση αυτή ο Σαμαράς να του καταλόγισε ολιγωρία και η τηλεφωνική εντολή να τροποποιήθηκε λίγο: «Πες τον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, να κλείσει την υπόθεση για να μην τον γ@μήσω…». Κοτζάμ προϊστάμενο τον έκαναν, είναι δυνατόν να αφήνει ανοιχτές τέτοιες ιστορίες και να οδηγεί τον πρωθυπουργό της Μέρκελ στο έσχατο σημείο της απόγνωσης και των μηνύσεων στον Χαϊκάλη; Αναρωτιέμαι, φυσικά, γιατί δεν έκανε μήνυση και σε μένα ο Σαμαράς. Οι δικιές μου καταγγελίες ήταν χίλιες φορές βαρύτερες από αυτή του Χαϊκάλη. Τα εγκλήματα που του καταλόγισα είναι χίλιες φορές απεχθέστερα από αυτό της δωροδοκίας. Μήπως φοβήθηκε γιατί οι δικές μας καταγγελίες δεν περιείχαν κάποιου αγνώστου και άσημου Αποστολόπουλου, αλλά την ομολογία του στενότερου συνεργάτη του και Νούμερο 2 της κυβέρνησης και φυσικά την δική του άμεση εντολή; Μήπως ταράχτηκε ο Σαμαράς όταν είδε την μορφή του Μπαλτάκου και ακόμα περισσότερο όταν άκουσε την δική του φωνούλα; Μήπως γι’ αυτό οι βαρυσήμαντες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής «θάφτηκαν» με τον πιο άθλιο τρόπο από τα συστημικά ΜΜΕ; Προφανώς ναι.
Όπως και να ‘χει το πράγμα, η άποψη που διατύπωσα και στη Βουλή κατά την ψηφοφορία για πρόεδρο της δημοκρατίας καθημερινά επιβεβαιώνεται. Ο Σαμαράς πολύ σύντομα θα πάει στη φυλακή ως ένοχος για βαρύτατα εγκλήματα εις βάρος του Συντάγματος, της Λαϊκής Κυριαρχίας και πάνω απ’ όλα της Ελλάδος.

Φυλακές Κορυδαλλού
21 Δεκεμβρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.