Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: "ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ" Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Έχω αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη, κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος - Φέρεται να έχει στη διάθεσή του ...



Έχω αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη, κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος
- Φέρεται να έχει στη διάθεσή του υλικό από τις συναντήσεις με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ
- Καλώ τον οποιονδήποτε να μου κάνει μήνυση, απαντά ο Παύλος Χαϊκάλης
- Αύριο ξανά στον εισαγγελέα Καμμένος και Χαϊκάλης για συμπλρηωματικές καταθέσεις


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί χρηματισμού του ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου κατέθεσε επί 2,5 ώρες στον εισαγγελέα, δηλώνει στην τηλεοπτική κάμερα ότι είναι αθώος και ότι έδωσε τις απαντήσεις στη Δικαιοσύνη. “Η ανάκριση είναι μυστική”, πρόσθεσε στην κάμερα ο κ. Αποστολόπουλος.




Την ίδια ώρα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, επανέρχεται στο ζήτημα, και με νεότερη δήλωσή του, στο Mega, αμέσως μετά την κατάθεση Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα, καλεί οποιονδήποτε να του υποβάλει μήνυση. Και απαιτεί από τους εισαγγελείς “να δώσουν στη δημοσιότητα όλο το υλικό με τα βίντεο και τους διαλόγους για να φανεί ποια είναι η αλήθεια”.


Αποστολόπουλος: Έχω αδιάσειστα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο κληθείς ως ύποπτος για τον χρηματισμό φέρεται να κατέθεσε πως δεν λειτούργησε για λογαριασμό κανενός και ότι ο βουλευτής ήταν εκείνος που του ζήτησε χρήματα, γιατί βρισκόταν σε δεινή οικονομική θέση.

Πηγές αναφέρουν ότι στην επί 2,5 ωρών κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο κ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι με δική του πρωτοβουλία έγιναν οι συναντήσεις με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, γιατί ήθελε να αποδείξει στον Πάνο Καμμένο πόσο ευάλωτος και πολιτικά ανήθικος είναι ο κ. Χαϊκάλης.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.