Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ, ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΡΚΟ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος Σε άλλη χώρα, θα ήταν ανέκδοτο και μάλιστα κακόγουστο. Όμως, στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελ...


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε άλλη χώρα, θα ήταν ανέκδοτο και μάλιστα κακόγουστο. Όμως, στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, είναι πραγματικότης, αφού εδώ όλα γίνονται (εκτός από του σπανού τα γένια…). Ακόμα και το κόμμα που –κατά κύριο λόγο- κατάκλεψε και κατέστρεψε την Ελλάδα, να κάνει λόγο για βούρκο στην πολιτική ζωή!!! Ιδού, λοιπόν, η θρασύτατη ανακοίνωση κατά του βούρκου, του κόμματος που μετέτρεψε την Ελλάδα σε… βούρκο:

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί αποσβολωμένος την εξέλιξη μιας βρώμικης ιστορίας με πρωταγωνιστές τον αρχηγό και ορισμένους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τους ως τώρα συνεργάτες τους. Μονταρισμένες κασέτες (όπως διαπιστώνουν οι αρμόδιες αρχές), ομολογίες βουλευτών για παράνομες συναλλαγές τους, αποκαλύψεις για στενές σχέσεις μεταξύ καταγγελλόντων και καταγγελλομένων. Τελικά οι ψεκασμένοι κυλιούνται στον βούρκο… Κατάντια. Δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη και να τορπιλίζει κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί στη συναίνεση για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές και να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια…».

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, αναμένονται ανακοινώσεις του Συλλόγου Εκδιδομένων Γυναικών υπέρ της… παρθενίας, των συμμοριτών υπέρ του… νόμου και της τάξης και του Σαμαρά υπέρ της… ανεξάρτητης δικαιοσύνης!

(ΥΓ): Τι άλλο ακόμα θα δούνε τα ματάκια μας σε τούτη τη χώρα;

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.