Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Γ@ΜΗΣΕ ΤΑ"!!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ... ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!!!

Το δικό του σχόλιο στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, αλλά και τη στάση της Δικαιοσύνης σχολίασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο faceb...

Το δικό του σχόλιο στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, αλλά και τη στάση της Δικαιοσύνης σχολίασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Δήμος Μούτσης.

Αν και δεν συνηθίζει να εκφράζεται ανοιχτά και να μιλάει δημόσια για τέτοια ζητήματα, εντούτοις αυτή τη φορά έγραψε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει Νόμος, ο 2776 του 99 που λέει ότι επιτρέπεται κρατούμενος να σπουδάζει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που είναι ο Ρωμανός, με αφορμή τη δραπέτευση του Ξηρού, η πολιτική εξουσία δηλαδή η κυβέρνηση, ψήφισε νύχτα νέο Νόμο που λέει ότι έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα να επιτρέψει ή όχι τον Νόμο 2776 του 99 !!!
Αυτό όμως θεωρείται καθαρή παρέμβαση. Κι από τη στιγμή που η πολιτική εξουσία παρεμβαίνει στην δικαστική 1ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη 2ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη 3ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, άρα 4ον) γάμησέ τα!

Μετά τιμής
Δήμος Μούτσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.