Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΪΚΑΛΙΑΔΑΣ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα δωροδοκίας του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, προκειμένου ...




Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα δωροδοκίας του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, προκειμένου να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως αποφάνθηκε ο Εισαγγελέας, οι καταγγελίες είναι ανυπόστατες, ενώ το υλικό της βιντεοσκόπησης είναι παράνομο. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο σχετικό πόρισμα, προκαλεί ερωτήματα η κίνηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην πάει κατευθείαν στην Αστυνομία, αλλά να κάνει μόνος του την κατασκοπεία.

Μάλιστα, ο κ. Χαϊκάλης είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες, όπως και όλοι όσοι συμμετείχαν στην παράνομη καταγραφή (εικόνας και ήχου) της συνάντησης, κάτι το οποίο θα αποφασιστεί εντός των προσεχών ημερών.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.