Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστερά...


Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μετά τα δύο «ναι» που ψήφισαν οι Γρηγόρης Ψαριανός και Σπύρος Λυκούδης.

Ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έσπευσε να χαρακτηρίσει «κωλοτούμπα» τη στάση του Φώτη Κουβέλη να ψηφίσει «παρών», ενώ υπογράμμισε πως «κάποια στιγμή» θα μιλήσει δημόσια για όσα γνωρίσει. «Και έχουμε να πούμε πολλά» πρόσθεσε, αφήνοντας υπόνοιες για παρασκηνιακές συζητήσεις μέσα στο περασμένο καλοκαίρι.

Ο σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη, με την οποία πρόσφατα απέκτησαν παιδί, σημειώνει, μεταξύ άλλων πως «ντρέπεται για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει».

Ο ίδιος έγραψε: «Είμαι πολύ περήφανος για τους δύο φίλους μου, τον Σπύρο και τον Γρηγόρη. Ούτε γελοιότητες, ούτε κολπάκια μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου γύρου. Με μόνο γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Ντρέπομαι, πραγματικά, για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει. Τέτοια ανευθυνότητα δεν την πίστευα. Να ζητάει εκλογές;;;;Να καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που στήριξε μέχρι κεραίας;;; Τέτοια κωλοτούμπα σε σχέση με τα όσα έλεγε τον Αύγουστο; Ας γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε δημόσια...Και έχουμε να πούμε πολλά!!!!!! Και να αποκαλύψουμε όσα έγιναν το καλοκαίρι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!!!!!!!!!».
preotothema.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.