Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ: "Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! "ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ" ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ!!!

Σκληρή αντιπαράθεση είχε ο Γιάννης Τραγάκης με τον Ηλία Παναγιώταρο και την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγή στην βουλή σε συνέχε...


Σκληρή αντιπαράθεση είχε ο Γιάννης Τραγάκης με τον Ηλία Παναγιώταρο και την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγή στην βουλή σε συνέχεια της έντασης που επεκράτησε χθες μετά την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας Παναγιώταρος ζήτησε από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης παράταση του χρόνου για να ολοκληρώσει την ομιλία του με τον κ. Τραγάκη να απειλεί τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής πως θα κλείσει το μικρόφωνο.

«Θα σου κλείσω το μικρόφωνο. Όταν είμαι εγώ στην έδρα θα είστε συνεπείς. Τ’ακούσατε; Μπορώ να επιβάλλω την τάξη, θα σας βγάλω έξω όλους. Εδώ δεν είναι πλατεία. Παιχνίδια με την δημοκρατία θα παίξετε εσείς; Τελειώσατε», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Τραγάκης προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


8 σχόλια

  1. Θεούλης ο Ηλίας. Ο αλλός ο μπιπ από πάνω μόνο πίσω από τα μικρόφωνα πουλάει μαγκιά? Μάλλον του χρειάζονται λίγες διακοπές στο Long Island. Ιφ γιου νόου γουότ αει μιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν λετε τι ειπε στον παναγιωταρο αυτο το τραγακη τι λες καλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι απο τις φορες που ακουω αυτα που δε μπορω να πω εγω εκει μεσα.γι αυτο εγινα χ.α. στο 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Τραγακης και οι διαπλεκομενοι συναδελφοι του δεν αισθανονται ντροπη για τις πραξεις των ιδιων και του πρωθυπουργου τους αλλα για το αν αυτες αποκαλυπτονται και αν οι λεξεις τις οποιες ο αρχηγος τους πρωτος χρησιμοποιησε ακουγονται μεσα στη βουλη. Τι υποκρισια!!! Αυτος ο προδοτης θα πρεπει να λογοδοτησει γιατι παιζει με ανθρωπινες ζωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιχνίδια με την Δημοκρατία επιδή υπερέβει τον χρόνο κατά 2 λεπτά. Χώστα τους μεγάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ Η ΜΟΥΡΗΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΚΑΝ ΒΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΓΝΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗΣΑΣ ΒΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.