Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Αναβάλλεται η βάφτιση του μικρού γιου της  Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη! Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά κόρον τον τ...

Αναβάλλεται η βάφτιση του μικρού γιου της  Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη!

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά κόρον τον τελευταίο καιρό θέλουν την Ευγενία και τον Άδωνι να βαφτίζουν το μικρότερο γιο τους την Κυριακή. 



Το ζευγάρι είχε ετοιμάσει τα πάντα για την μεγάλη αυτή στιγμή του μικρού μωρού τους. Ο μόλις έξι μηνών γιος τους θα βαφτιζόταν την Κυριακή στην Πολιτεία και το όνομα αυτού... Αλκαίος Αναστάσιος.

Καθημερινή εφημερίδα μάλιστα τοποθετούσε τη βάφτιση στις 2 το μεσημέρι στην Παναγιά Ελευθερώτρια στην Πολιτεία.



Όμως τα πράγματα άλλαξαν...

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το parapolitika.gr με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας η βάφτιση αναβάλλεται.

Ο λόγος κρύβεται πίσω από την δημοσιότητα και την έκταση που πήρε το θέμα. 

Η οικογένεια επιθυμούσε το μυστήριο, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, να τελεστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατευτούν όσο αυτό ήταν δυνατόν τα παιδιά τους από την προβολή. 

Αφού όμως δεν τα κατάφεραν αποφάσισαν να αλλάξουν την ημερομηνία του μυστηρίου

parapolitika

1 σχόλιο

  1. Αλκαιος Αναστασιος!; Τοσα γερμανικα ονοματα υπαρχουν...Χανς, Βολφανγκ, Χελμουτ κ.λπ.. Με τους Ελληνες δεν εχουν καμια σχεση και δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.