Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ... Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ...

Ο καθηγητής και πρύτανης του πανεπιστημίου Αϊντίν- Γιαντιγκάρ Ιζμιρλί, με έγγραφο που έστειλε προς το διοικητικό και διδακτικό προσωπικ...


Ο καθηγητής και πρύτανης του πανεπιστημίου Αϊντίν- Γιαντιγκάρ Ιζμιρλί, με έγγραφο που έστειλε προς το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου προειδοποιεί σχετικά με τις μίνι φούστες, τα αμάνικα και τα ¨ανοιχτά¨ πουκάμισα.
………………

Σύμφωνα με το κείμενο της Σερμπάι Μανσούρογλου από την εφημερίδα Μπιργκιούν, στο κείμενο-εντολή που έστειλε σε όλο το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό ο καθηγητής Ιζμιρλί, υπενθυμίζεται ο κανονισμός περί ενδυμασίας που ισχύει για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους.

Στο κείμενο που διανεμήθηκε στο πανεπιστήμιο αναφέρεται πως ¨Φέρει μεγάλη σημασία η εφαρμογή του κανονισμού περί ενδυμασίας από το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό. Παρακαλώ οι επικεφαλής των μονάδων να παρακολουθήσουν και την συμμόρφωση του διοικητικού και διδακτικού προσωπικού προς τους κανονισμούς αυτούς¨.

Στο μεταξύ μετά από την δημοσίευση της παραπάνω απόφασης, η εφημερίδα Γενί Ακίτ που είναι ένα από τα όργανα τύπου του ΑΚΡ, μετέφερε αυτή την απόφαση στην ιστοσελίδα της. Γράφει πως ¨Μια καίρια απόφαση από το πανεπιστήμιο Αϊντίν: Απαγορεύτηκε η μίνι φούστα¨.

…………………

Haber.sol.org 22/12/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.