Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ...

Συνεχίζουν την παραμυθολογία-κινδυνολογία τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης, για τη θέση των Γερμανών κατακτητών έναντι μιας μελλοντική...


Συνεχίζουν την παραμυθολογία-κινδυνολογία τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης, για τη θέση των Γερμανών κατακτητών έναντι μιας μελλοντικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ψευδώς, λοιπόν, ανακοινώνουν ξερά ότι «οι Γερμανοί θα κόψουν τη χρηματοδότηση αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ». Η αλήθεια, είναι ότι οι Γερμανοί «διαρρέουν» ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο, όχι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν ως κυβέρνηση εφαρμόσει αυτά που διακηρύσσει στην Ελλάδα (ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο κ.τ.λ.).

Σας παραθέτουμε, λοιπόν, ενδεικτικά τι γράφει σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, με τίτλο «Όλα ή τίποτα στην Αθήνα»:

«Την επομένη της εκλογικής του νίκης ο Αλέξης Τσίπρας θα είχε ως πρωθυπουργός δύο επιλογές: α) Να διαπραγματευτεί περαιτέρω παράταση του προγράμματος στήριξης και να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Και τα δύο όμως προϋποθέτουν επιβολή νέων μέτρων και μεταρρυθμίσεων. β) Να καταγγείλει τις συμφωνίες με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Μια στάση πληρωμών θα ήταν τότε ζήτημα μερικών εβδομάδων, ενώ η έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη αναπότρεπτη».

Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος!

(ΥΓ): Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί δεν ανησυχούν καθόλου, καθώς είναι σίγουρο πως ο mister Tsipras θα ακολουθήσει την πρώτη επιλογή, όπως δεσμεύτηκαν οριστικά και αμετάκλητα οι Δραγασάκης-Σταθάκης, κατά την προ μηνός και πλέον συνάντησή τους με τον υπουργό της φράου Μέρκελ Άσμουσεν, στο Βερολίνο. Τα υπόλοιπα, είναι για να παπαγαλίζουν τα παπαγαλάκια! http://ethnikismos.net

ΣΩΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.