Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΒΟΛΕΦΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Ενα παθιασμένο φιλί και μια σφιχτή αγκαλιά από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, στον σύζυγό της προφυλακισμένο βουλευτή ...


Ενα παθιασμένο φιλί και μια σφιχτή αγκαλιά από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, στον σύζυγό της προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο κατά την είσοδό του στην Ολομέλεια.

Η σκηνή αυτή συζητήθηκε έντονα, από τους βουλευτές στα έδρανα των άλλων κομμάτων ενώ και οι άλλοι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είχαν θερμούς εναγκαλισμούς μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ







Νωρίτερα, Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός και οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι βουλευτές, έφτασαν λίγο μετά τις 6.30 στην Βουλή και από το γκαράζ μέχρι την ολομέλεια περπατούσαν σε διαδρόμους που είχαν εκκενωθεί αφού υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ένα περιστατικό που καταγράφηκε κατά την πορεία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής πρός την ολομέλεια, ήταν η στιγμή που επετράπη από την ασφάλεια στο Νίκο Παππά να αγκαλιάσει την γυναίκα του και τον γιο του.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

-------------

Ueqcvk on Make A Gif, Animated Gifs

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.