Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ... «ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ» ΕΓΡΑΦΕ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ...

Δεν θα προσέλθει σήμερα ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο όπως ενημέρ...


Δεν θα προσέλθει σήμερα ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο όπως ενημέρωσε ο ίδιος.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν προσδιόρισε τον λόγο που δεν πηγαίνει, αλλά ούτε και το ποτέ θα πάει να καταθέσει συμπληρωματικά.
Το πρόσωπο των ημερών, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για την επίμαχη υπόθεση και επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων τα συνθηματικά sms που αντάλλαζε με τον κ. Αποστολόπουλο.

«Εφόσον ο κ. Αποστολόπουλος έχει το υλικό, γίνεται και η πρώτη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τι περιμένει και δεν πάει στον Πρόεδρο τον κ. Καμμένο και να πει ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος; Εγώ αντιθέτως, πηγαίνω αμέσως στον Πρόεδρο και τον ενημέρωσα», αναρωτήθηκε αρχικά ο κ. Χαϊκάλης.

Για το sms που υπάρχει στο τηλέφωνο του κ. Αποστολόπουλου από τον Παύλο Χαϊκάλη και αφορούσε στον αρχικό ισχυρισμό του, ότι την Παρασκευή που ήταν να γίνει το επίμαχο ραντεβού, επρόκειτο να γίνει ένα καθαρά επαγγελματικό ραντεβού με μία κυρία, ο κ. Χαϊκαλης, το επιβεβαίωσε και είπε:

«Τα sms που έχουμε ανταλλάξει εκείνη την ημέρα υπάρχουν όλα και θα δοθούν στον εισαγγελέα. Μιλάγαμε με διακριτικά και γράφω μέσα στο μήνυμα εγώ. -Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε να τη δω, ελπίζω να μην είναι άσχημη και του λέω, να φέρεις και κανένα καλό δωράκι να την εντυπωσιάσεις. Το δωράκι είναι τα λεφτά και υποτίθεται ότι μιλάγαμε για μια γκόμενα. Αναφέρεται και στη συζήτηση που υπάρχει το βίντεο».

«Δεν υπάρχουν συναλλαγές, υπάρχει μια ιστορία με ένα πεντοχίλιαρο, το οποίο θα μπορούσε να πει κανείς ότι του το είχα δώσει εγώ σαν δάνειο. Από αυτό το πεντοχίλιαρο, πήρα 500 ευρώ τον πρώτο μήνα, 500 το δεύτερο και μετά χάθηκε. Αυτή είναι η όλη ιστορία», είπε ακόμα ο κ. Χαϊκάλης μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Γιατί δεν πήγε στον Καμμένο ή γιατί δεν προσημείωσε χρήματα να με πιάσει επ’ αυτοφώρω; Εγώ εκεί επιμένω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.