Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ... ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ!

Αντί να απαλύνεται ο πόνος για τον χαμό του αγαπημένου της αλόγου όσο περνούν οι μέρες, αυτός γίνεται όλο και πιο έντονος. Η Αθηνά Ωνά...


Αντί να απαλύνεται ο πόνος για τον χαμό του αγαπημένου της αλόγου όσο περνούν οι μέρες, αυτός γίνεται όλο και πιο έντονος.
Η Αθηνά Ωνάση κλαίει συνεχώς και έχει μόνιμα μαζί της τις στάχτες του αλόγου της στο οποίο έκανε ευθανασία και ύστερα το αποτέφρωσε!

 Επιστρέφοντας στο σπίτι της στο Σάο Πάολο η χρυσή κληρονόμος πήρε μαζί της και τις στάχτες του Z-Zang του οποίου τον χαμό δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ούτε μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα τον ξαναδεί. Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της, «η Αθηνά κλαίει συνεχώς ενώ περπατάει πότε μόνη της πότε μαζί με τον Αλβάρο στους στάβλους όπου βρισκόταν ο Z-Zang».

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε πως το σοκ που υπέστη από τον βαρύ τραυματισμό του και μετά ήταν πολύ μεγάλο και ότι παρά τις προσπάθειες των δικών της ανθρώπων και κυρίως του συζύγου της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, η ίδια δεν λέει να συνέλθει καθώς έχει βυθιστεί στο απόλυτο πένθος.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.