Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 89ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ...

Μαρτύρησε στα χέρια ενός αλλοδαπού κακοποιού που εισέβαλε στο σπίτι της μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Μαρώνεια Ροδόπης. Ο αδίστακτος Βούλγ...


Μαρτύρησε στα χέρια ενός αλλοδαπού κακοποιού που εισέβαλε στο σπίτι της μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Μαρώνεια Ροδόπης. Ο αδίστακτος Βούλγαρος που την βρήκε μέσα όταν διέρρηξε το σπίτι, τη χτύπησε βάναυσα για να του αποκαλύψει πού έκρυβε τα λιγοστά ψιλά που της είχαν απομείνει.

Η άτυχη 89χρονη βρέθηκε ξαφνικά μπροστά στον 36χρονο εισβολέα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν εκείνος άρχισε να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο για να μην βάλει τις φωνές! Όταν την εξουδετέρωσε, ερεύνησε όλο το σπίτι αλλά δεν βρήκε περισσότερα από... 70 ευρώ τα οποία άρπαξε και εξαφανίστηκε. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Η ληστεία έγινε το βράδυ της Τετάρτης και, όταν εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Κομοτηνής, είχε παρέλθει το αυτόφωρο γι' αυτό ο Βούλγαρος δράστης δεν συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.