Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... ΕΧΕΙ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΗΥ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...!!!

Για τις 21 Σεπτεμβρίου 2015 αναβλήθηκε, λόγω της αποχής των δικηγόρων, η δίκη των δυο κατηγορουμένων που φέρονται ότι εμπλέκονται στην ...


Για τις 21 Σεπτεμβρίου 2015 αναβλήθηκε, λόγω της αποχής των δικηγόρων, η δίκη των δυο κατηγορουμένων που φέρονται ότι εμπλέκονται στην εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι, καθώς και στην επίθεση στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» που έγινε την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο ένας εκ των κατηγορουμένων φέρεται ως δράστης-μαζί με άλλους δύο αγνώστους-της επίθεσης με μολότοφ κατά του υποκαταστήματος της Marfin στην Σταδίου, όπως αναφέρει το Έθνος.

Ο συγκατηγορούμενός του στην ίδια δικογραφία κατηγορείται για την επίθεση στον «Ιανό» στην οποία συμμετείχαν και άλλοι τρεις άγνωστοι δράστες.

Και οι δυο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.