Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ 27 ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ... Ο ΤΑΙΠΕΔ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ

Συνολικά 27 προσφορές υποβλήθηκαν σήμερα και για τα επτά ακίνητα του Δημοσίουστην Πλάκα, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού ...


Συνολικά 27 προσφορές υποβλήθηκαν σήμερα και για τα επτά ακίνητα του Δημοσίουστην Πλάκα, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικών δημοπρασιών e-publicrealstate.gr.


Τα ακίνητα που δημοπρατήθηκαν βρίσκονται στις εξής διευθύνσεις:

• Θρασύλου 24 & Θέσπιδος & Επιμενίδου

• Θέσπιδος 24

• Ραγκαβά 3-5

• Θέσπιδος 16

• Ραγκαβά 7

• Τριπόδων 32 & Ραγκαβά

• Θέσπιδος 8 & Ραγκαβά 6

Όπως ανέφερε το ΤΑΙΠΕΔ, μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής, θα ληφθούν οι αποφάσεις για την επιλογή των συμμετεχόντων και για τις τιμές εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για κάθε ακίνητο, με βάση την υψηλότερη έγκυρη υποβληθείσα οικονομική προσφορά και την ανεξάρτητη αποτίμηση.

Παράλληλα, υποβλήθηκαν συνολικά 4 προσφορές για τα 4 ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα για τα ακίνητα στην Ουάσιγκτον (750 τμ), στη Νέα Υόρκη (960 τμ), στην Πραιτόρια (400 τμ) και στο Βελιγράδι (1.237 τμ). Το ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογήσει όλες τις δυνατές λύσεις και θα προχωρήσει σε νέα διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου στη Λιουμπλιάνα, για το οποίο δεν εκδηλώθηκε επενδυτικό ενδιαφέρον.

Σε επόμενη, επίσης, φάση, το ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει για την εγκυρότητα των προσφορών των υποψηφίων, μετά από εισήγηση των νομικών του συμβούλων και στη συνέχεια θα προβεί στην αποσφράγιση των φακέλων των οικονομικών προσφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.