Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ... ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ…ΠΟΤΑΜΙ(!) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤRON ANALYSIS KAI THN MRB

Αν πάρουμε στα σοβαρά τις δύο δημοσκοπήσεις, της Metron Analysis, που θα δημοσιευθεί το Σάββατο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και της ε...



Αν πάρουμε στα σοβαρά τις δύο δημοσκοπήσεις, της Metron Analysis, που θα δημοσιευθεί το Σάββατο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και της εταιρείας MRB για λογαριασμό της εφημερίδας «Αγορά», τότε οι ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στις ευρωεκλογές στις ερχόμενες εκλογές θα ψηφίσουν το … Ποτάμι!

Ναι, όσο περίεργο και αν ακούγεται, εμφανίζεται το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να πέφτει από την τρίτη θέση που κέρδισε στις ευρωεκλογές, στην … πέμπτη μέσα σε έξι μήνες και το Ποτάμι να λαμβάνει την τρίτη θέση, ενώ το … ΚΚΕ χωρίς να αυξάνει καν τα ποσοστά του, φτάνει στην τέταρτη θέση.

Επίσης, οι ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου, δεν ψηφίζουν ούτε καν ΝΔ ή Ανεξάρτητους, αφού και τα κόμματα αυτά καταρρέουν, σύμφωνα με τις δημοσκοπησεις.

Είναιι ακριβώς οι ίδιες εταιρείες που πριν τις ευρωεκλογές του Μαΐου έδιναν στο Ποτάμι μέχρι και 15% και το είχαν πάλι «κλειδωμένο» στην τρίτη θέση και την ΧΑ, τέταρτη ή πέμπτη.

Τελικά οι ψηφοφόροι είχαν διαφορετική άποψη, έφεραν τρίτο κόμμα με 9,3% τον Λαϊκό Σύνδεσμο και πέμπτο κόμμα το Ποτάμι, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για τις γελοίες δημοσκοπήσεις.

Oι οποίες φυσικά είναι «πρόθεσης ψήφου» χωρίς αναγωγή επί των εγκύρων αφού αυτό βολεύει για να έχουν οι εταιρείες την δικαιολογία ότι «Δεν απαντούσαν στις ερευνες που κάναμε κι έτσι αποτύχαμε»!

Ας τις δούμε αναλυτικότερα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Metron Analysis:

Νέα Δημοκρατία: 18,6%
ΣΥΡΙΖΑ: 23,3%
ΠΑΣΟΚ: 3,7%
ΑΝΕΛ: 2,8%
Χρυσή Αυγή: 3,5%
ΚΚΕ: 4,4%
Ποτάμι: 5,9%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,3%
ΛΑΟΣ: 1,3%
Οικολόγοι: 1,6%
Άλλο κόμμα: 4,4%
Λευκό ή άκυρο: 4,8%
Αναποφάσιστοι 13,7%
Δεν θα ψηφίσουν: 7,7%
Δεν απαντώ: 3%

Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το 51% των πολιτών προτιμά να εκλεγεί από την παρούσα Bουλή, ενώ το 44% θέλει να προηγηθούν πρόωρες εκλογές.

MRB: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 23,9% έναντι 19,6% της ΝΔ. Τρίτο κόμμα είναι το … Ποτάμι με 7,5% και ακολουθούν ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας αυξάνεται στο 5,5% στην εκτίμηση ψήφου, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει 30,6%, έναντι 23,9% της ΝΔ.

Την ίδια στιγμή, οι πολίτες απαντούν πως δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές, καθώς σε ποσοστό 60% απαντούν όχι ή μάλλον όχι, έναντι ενός 37,8%, που λέει ναι ή μάλλον ναι.

Τι ψεύτες, Θεέ μου…!

Τμήμα ειδήσεων deefencenet.gr

1 σχόλιο

  1. Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν ψηφίζουν κανένα ποτάμι. Είναι οι ίδιοι ένα ποτάμι που θα πνίξει κάθε ανθέλληνα, κάθε γραικύλο, κάθε Νενέκο και κάθε ελληνόφωνο σαπρόφυτο που έχει το θράσσος να αυτοαποκαλείται Έλληνας. Εκεί έκανε το λάθος ο.... "αναλυτής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.