Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΟΥΡΛΙΑΖΑ, ΕΚΛΑΙΓΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑ, ΠΕΘΑΙΝΑ! ΣΚΟΥΠΙΖΑ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!" Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗ DISNEYLAND ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ ΤΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ!

Μια από τις οικογενειακές της στιγμές περιέγραψε και πάλι μπροστά στην κάμερα η Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο αθώα κ...



Μια από τις οικογενειακές της στιγμές περιέγραψε και πάλι μπροστά στην κάμερα η Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο αθώα και αστεία, καθώς η παρουσιάστρια παραλίγο να χάσει τα λογικά της με αυτό που έζησε. Ευτυχώς, είχε δίπλα της τον γιο της και ήρθε στα συγκαλά της.

«Είχα πάει με τα παιδάκια μου πριν δυο χρόνια... Πήγα με τα δύο, γιατί δεν μπορείς να πας και με τα τρία σε ένα τέτοιο μέρος που έχει πάρα πολλά παιδιά όταν δεν έχεις και βοήθεια μαζί... Φοβάσαι μην χάσεις κανένα, έχει τόσο κόσμο εκεί. Τα παιδιά μένανε άφωνα... Ήταν από τις σπάνιες φορές που τα παιδιά δεν μαλώσανε ούτε μία στιγμή στο τετραήμερο που ήμασταν εκεί, βρε ούτε μία στιγμή...» περιέγραψε η Ελένη και συνέχισε με περισσότερη λεπτομέρεια.

«Εγώ πάντως σε ένα κατέβηκα με πολύ κλάμα... Μπήκα σ' ένα τρένο... Με κορόιδεψε ο γιος μου και του είπα "δεν θα σε ξανασυνοδεύσω σε κανένα". Μπήκε πρώτα αυτός και μου είπε: "Μαμά καταπληκτικό... Μαμά μη φοβάσαι!" Με παίρνει ο γιος μου, ανεβήκαμε οι δυο μας και... να ουρλιάζω, να κλαίω. Παιδιά νόμιζα αυτό το ένα λεπτό ότι τελείωσα, πεθαίνω, εδώ θα μείνω... ο Άγγελος γέλαγε, νόμιζε ότι έκανα πλάκα... Όταν κατεβήκαμε, ήμουν πασαλειμμένη με μύξες και δάκρυα και να τρέμω και να του λέω "δεν θα σου το συγχωρέσω αυτό που μου έκανες... θα μπαίνεις μόνο σου σε οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις την μάνα σου να πάθω τίποτα. Θες να πεθάνω, γιατί με έβαλες;". Μου κόπηκε η ανάσα... δεν έπρεπε να ανέβω».



freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.