Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ. ΛΑΜΠΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ηρώων, όπου εκεί ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπολόλεως, Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος παρέδωσε ...



Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ηρώων, όπου εκεί ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπολόλεως, Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος παρέδωσε στον νέο Μητροπολίτη την ποιμαντορική ράβδο.

Στην συνέχεια τον νέο Μητροπολίτη κ. Κωνσταντίνο καλωσόρισε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης ο οποίος εξέφρασε την συγκίνηση και την χαρά του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προκάτοχό του μακαριστό Μητροπολίτη Μεγάρων κυρό Βαρθολομαίο.

''Σας καλωσορίζουμε στη νέα πατρίδα σας, έρχεστε σε έναν λαό ευσεβή και ταπεινό'', τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τις τοπικές αρχές για την υποδοχή που του επεφύλαξαν, τονίζοντας ότι έρχεται στα Μέγαρα για να διακονήσει και όχι να διακονηθεί.

Αμέσως μετά με πομπή κατευθύνθηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελέστηκε η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μεγάρων.

Πηγή: romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.