Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ...!!! ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ...!!!

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΪΚΟ... Καθώς η προεδρική εκλογή πλησιάζει όλο και περισσότερο, ο πρωθυπουργός Αντώνης ...


ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΪΚΟ...

Καθώς η προεδρική εκλογή πλησιάζει όλο και περισσότερο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βάζουν «κάτω» τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων ώστε να καταλήξουν σε μία πρόταση που θα αποσπάσει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε για την προεδρία λοιπόν, είναι αυτό του πρώην υπουργού και νυν Επιτρόπου Μετανάστευσης της ΕΕ Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, οι δύο εταίροι, έχουν συζητήσει τουλάχιστον δύο φορές σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαν το τελευταίο διάστημα τα πιθανά ονόματα, με αυτό του κ. Αβραμόπουλου να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Ο Επίτροπος συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλουν Σαμαράς και Βενιζέλος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εάν και εφόσον εκλεγεί, ο κ. Αβραμόπουλος θα μπορούσε να βοηθήσει αποφασιστικά στην πορεία της χώρας για την οριστική έξοδο από τη μνημονιακή εποχή.

Σημαντικό ρόλο παίζει και το μετριοπαθές προφίλ του, αλλά και η δυνατότητα να συνθέτει απόψεις, βασικό προσόν δηλαδή που πρέπει να διαθέτει ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.