Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ: ΛΟΓΩ... ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ Η ΦΟΥΡΕΪΡΑ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΪΔΟ Η ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ 'ΧΕ ΠΕΙ ΘΑ 'ΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΡ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!

Και ναι, η Ελένη Φουρέιρα λύγισε και έκανε επιτέλους τις αποκαλύψεις. Με υπερηφάνεια δήλωσε πως ναι είναι Αλβανίδα. Μπορεί εδώ και χρ...


Και ναι, η Ελένη Φουρέιρα λύγισε και έκανε επιτέλους τις αποκαλύψεις.

Με υπερηφάνεια δήλωσε πως ναι είναι Αλβανίδα. Μπορεί εδώ και χρόνια να απέφευγε να τοποθετηθεί για την εθνικότητά της, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ωστόσο η ώρα ήρθε για εκείνη να κάνει τις αποκαλύψεις της.

Είναι απλή στην καθημερινότητά της, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις εμφανίσεις της στην σκηνή, αλλά και τις φωτογραφήσεις της. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία στήθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό και του χάρισε τις πιο «καυτές» πόζες της.

«Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού», δήλωσε στο περιοδικό Kool.

Και συνέχισε: «Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα… Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου», προσθέτοντας: «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που “φούσκωσε” η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

newpost.gr

4 σχόλια

  1. Για το αλβανα ,τους συμπατριώτες της ,τι εχει να πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λεει η τσουλαρα??? ποιον δουλευει το κνοδαλο???απλα τωρα που εχουν πεσει οι δουλειες σκεφτηκε οτι ετσι θα κανει ντορο γυρω απο τ'ονομα της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα που δε το χε πει τρια χρονια τουλαχιστον την ειχα δει που ελεγε οτι ειναι αλβανιδο βραζιλιανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sygkekrimena einai alvano-tsigana oxi braziliana.....gyftysa apo thn alvania.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.