Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΣ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!

Στους Αμερικανούς αλλά και σε παιχνίδια της κυβέρνησης για τους 180 βουλευτές επιχειρεί να αποδώσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης την εμπλοκή το...

Στους Αμερικανούς αλλά και σε παιχνίδια της κυβέρνησης για τους 180 βουλευτές επιχειρεί να αποδώσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης την εμπλοκή του με τις οff shore και την κατάθεση σχεδόν 2 εκατ ευρώ από φερόμενο ως έμπορο όπλων.

«Αν ήμουν το καλό παιδί των Αμερικανών και έλεγα σε όλα yes, όπως όλοι αυτοί που είναι τώρα στα πράγματα, πιστεύει κανείς ότι θα είχα περιπέτειες;» είπε στο κανάλι του ART.

Για να προσθέσει ότι «ο Σαμαράς είναι σε πανικό» και έχει ανοίξει «κουμπαρά» για να βρει τους 180 βουλευτές για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Προσφέρει καρέκλες, καρότο και μαστίγιο», υποστήριξε.

Τι λέει επί τοις ουσίας των κατηγοριών; Ότι «έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα», ότι θα απαντήσει «τη μέρα και την ώρα που πρέπει» και ότι θα αποκαλύψει ποιοι έστησαν την ιστορία με τις μίζες για να τον απαξιώσουν…

aixmi.gr

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΙΕ ΤΟΥ ΣΑΝΟΠΩΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ;
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΑΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.