Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ... ΒΙΝΤΕΟ: Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

- Εικόνες ντροπής στους δρόμους τη Μαδρίτης - Ένας οπαδός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πλήρωσε με τη ζωή του τα επεισόδια με οπαδούς της ...



- Εικόνες ντροπής στους δρόμους τη Μαδρίτης

- Ένας οπαδός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πλήρωσε με τη ζωή του τα επεισόδια με οπαδούς της Ατλέτικο

- Τον έδειραν και τον πέταξαν στο ποτάμι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέστη καρδιακή προβολή και πέθανε

- Η As δημοσιεύει video ντοκουμέντο από τη στιγμή που τον ανασύρουν

- Υπάρχουν άλλοι 11 τραυματίες από τα επεισόδια που κράτησαν μια ώρα

- Κανονικά έγινε το ματς, νίκησε 2-0 η αντίπαλος του Ολυμπιακού - Δείτε τα γκολ




Η οπαδική βία δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Υπάρχει παντού όπως αποδεικνύεται, ξανά με τραγικό τρόπο, από τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στους δρόμους της Μαδρίτης, γύρω από το γήπεδο Βιθέντε Καλντερόν, όπου (παρόλα όσα έγιναν) αναμετρήθηκαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.




Κανείς δεν ξέρει πως και γιατί ξέσπασαν τα επεισόδια. Αλλά για να είσαι ηλίθιος δεν χρειάζεται ούτε αφορμή ούτε αιτία...








Οπαδοί της γηπεδούχου Ατλέτικο και της φιλοξενούμενης Λα Κορούνια άρχισαν τον πόλεμο στους δρόμους γύρω από το γήπεδο των ροχιμπλάνκος. Οι οδομαχίες των περίπου 200 οπαδών δεν άργησαν να επεκταθούν. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν έναν 40χρονο οπαδό της Λα Κορούνια στο ποτάμι Μαναθάρες.




Video ντοκουμέντο που δημοσιεύει η εφημερίδα As στην ηλεκτρονική της έκδοση δείχνει μέρος από τα επεισόδια (που κράτησαν σχεδόν μια ώρα) και τη σοκαριστική στιγμή που πυροσβέστες βγάζουν από το ποτάμι τον άτυχο οπαδό της «Ντέπορ». Στη διάσωσή του πήραν μέρος και δύτες.




Όταν οι πυροσβέστες έβγαλαν τον άτυχο άνδρα από το ποτάμι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε υποθερμία. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σαν Κάρλος της ισπανικής πρωτεύουσας. Μόλις έφτασε εκεί, τον έβαλαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας με καρδιακή προσβολή και υποθερμία. Αλλά περίπου στις 14:30 (τοπική ώρα) έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Τα απίστευτα επεισόδια ξεκίνησαν στις 09:00 το πρωί, τρεις ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λα Κορούνια.

Από τα επεισόδια υπάρχουν και 11 τραυματίες, τρεις από τους οποίους έχουν δεχτεί μαχαιριές, τρεις έχουν χτυπήματα στο κεφάλι, ένας έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο, τρεις έχουν μώλωπες ενώ ένας άνδρας της αστυνομίας έχει σπάσει το δάχτυλό του!

Η ισπανική αστυνομία έχει συλλάβει δυο άτομα, ενώ από τα video έχουν αναγνωριστεί περίπου 30 από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια.

"Η Ατλέτικο καταδικάζει τα γεγονότα που σημειώθηκαν πριν την αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Οι αξίες που καλλιεργεί το άθλημα πρέπει να υπερισχύουν μπροστά σε κάθε αντιπαλότητα και θα πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενάντια στη μάστιγα της βίας", αναφέρει η Ατλέτικο σε ανακοίνωσή της.

Παρ’ όλα όσα έγιναν, το παιχνίδι ανάμεσα σε Ατλέτικο και Λα Κορούνια έγινε κανονικά, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, να επικρατεί 2-0 με γκολ των Μιγκέθ Σαουλ και Τουράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.