Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ.. ΒΙΝΤΕΟ: ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΥΡΔΙΣΣΩΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Όλο και περισσότερες νεοσύλλεκτες κοπέλες του Κουρδιστάν εκπαιδεύονται από τον YPJ, τον γυναικείο στρατό τωνΚούρδων της Συρίας, για να μπ...


Όλο και περισσότερες νεοσύλλεκτες κοπέλες του Κουρδιστάν εκπαιδεύονται από τον YPJ, τον γυναικείο στρατό τωνΚούρδων της Συρίας, για να μπουν χυθούν στη μάχη.

Είναι παράδοση στους Κούρδους οι γυναίκες τους να πολεμάνε στην πρώτη γραμμή όπως οι άνδρες. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό πολλά από αυτά τα κορίτσια να έχουν γεννηθεί από μητέρες πολεμίστριες.

Όπως επισημαίνουν οι Κούρδοι δημοκρατικοί και αριστεροί, «η ελευθερία του έθνους μας περνά μέσα από την ελευθερία των γυναικών μας». Και έχουν απόλυτο δίκιο.

Οι Κούρδοι αγωνίζονται για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία και κοσμικό κράτος και αυτή τη στιγμή είναι η μόνη αξιόμαχη δύναμη στη Μέση Ανατολή και τη Μεσοποταμία ικανή να σταματήσει το Ισλαμικό Κράτος.

Οι γυναίκες του Κουρδιστάν,σύμφωνα με το tribune.gr, όμως, αποτελούν και ένα τρομακτικό υπερόπλο. Οι τζιχαντιστές τις τρέμουν, γιατί νομίζουν ότι εάν τους σκοτώσει γυναίκα στη μάχη δεν θα πάνε στον παράδεισο. Πραγματικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερος φόβος για τους τζιχαντιστές από έναν καλά εκπαιδευμένο στρατό γυναικών να τους σημαδεύει.

Δείτε βίντεο από την ορκωμοσία των νέων Κούρδισσων στρατιωτίνων στη Ροζάβα (στο συριακό Κουρδιστάν). Οι κοπέλες που θα παρακολουθήσετε είναι οι επόμενες κυνηγοί τζιχαντιστών…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.