Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΣΚ@ΤΟΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΙΛ...

Νοέμβριος 26, 2014. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlüt Çavuşoğlu, αποκάλυψε ότι πάνω από 600 Τούρκοι υπήκοοι, έχουν ενταχθεί στο ...


Νοέμβριος 26, 2014.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlüt Çavuşoğlu, αποκάλυψε ότι πάνω από 600 Τούρκοι υπήκοοι, έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό κράτος-‘ΙΚ’ και πολεμούν στις γραμμές του.

Η σχετική αναφορά έγινε στο τουρκικό κοινοβούλιο, όπου ο Τσαβούσογλου απαντώντας σε επερωτήσεις διευκρίνισε ότι οι πληροφορίες που έχει , αναφέρουν ότι πάνω από 100 Τούρκοι μέλη του ‘ΙΚ’ έχουν σκοτωθεί, ενώ στις γραμμές των τζιχαντιστών βρίσκονται πάνω από 600 Τούρκοι που έφυγαν από τα σπίτια τους, προκειμένου να ενταχθούν στο ‘ΙΚ’ στη Συρία και το Ιράκ.

Ο ίδιος ανέφερε ότι σε τουλάχιστον 7.000 ξένους απαγορεύθηκε η είσοδος στην Τουρκία και 1.100 απελάθηκαν με την υποψία της συμμετοχής στις ομάδες τζιχάντ.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τόνισε ότι είναι άδικο να περιμένουμε από την Τουρκία, η οποία έχει 1.000 χιλιόμετρα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ να καταφέρει μόνη της να αποτρέψει την ένταξη τζιχαντιστών στο ‘ισλαμικό κράτος’, σύμφωνα με το basnews.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.