Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ... ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ! ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΡΙΨΗΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ, ΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

http://www.pentapostagma.gr/2014/11/επιβεβαίωση-για-μια-φορά-ακόμα-για-το-pentapo.html#.VF59kt5arhA_    Ο UCK αναλαμβάνει την ευθύνη ρί...


http://www.pentapostagma.gr/2014/11/επιβεβαίωση-για-μια-φορά-ακόμα-για-το-pentapo.html#.VF59kt5arhA_   
Ο UCK αναλαμβάνει την ευθύνη ρίψης της χειροβομβίδα στο κυβερνητικό κτίριο των Σκοπίων

Ο Αλβανικός Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός (NLA), διεκδίκησε την πατρότητα της επίθεσης με χειροβομβίδα στο σκοπιανό κυβερνητικό κτίριο στα Σκόπια στις 28 Οκτωβρίου 2014. Μέσα από ένα δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε από τον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Alsat-M, ο KLA ισχυρίστηκε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε εναντίον ,των σκοπιανών αρχών για την στάση τους στην χώρα, εναντίον των αλβανών. Περιττό να αναφέρουμε ότι το Pentapostagma.gr, με σειρά άρθρων έχει κρούσει πολλά καμπανάκια κινδύνου, για την φωτιά που σιγοκαίει στ Σκόπια. Οι αλβανοί έχουν ενεργοποίηση τον μηχανισμό, για την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, τελεία και παύλα.

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Alsat-Μ, μέσω μηνύματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το ανακοινωθέν του Αλβανικού Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού έχει ως εξής:

«Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, από τις 20:30 μ.μ έως τις 21:00 μονάδα ελίτ με την επωνυμία «Hasan Prishtina», σε μια συντονισμένη ενέργεια είχε σκοπό να «χτυπήσει», την βουλή , το γενικό Δικαστήριο και ένα αστυνομικό τμήμα, στα Σκόπια. Τελικά χτυπήθηκε μόνο η Βουλή. Ο χρόνος που επιλέχθηκε, και τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η επίθεση στον αστυνομικό σταθμό, έγινε για να σωθούν ανθρώπινες ζωές », ανέφερε το ανακοινωθέν, το οποίο τέλος υπάρχει και μια πολιτική δήλωση.

Η πολιτική δήλωση, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η συμφωνία της Οχρίδας δεν εφαρμόζεται. Περαιτέρω επέκταση εφαρμογής, της σοβινιστικής προσέγγισης της σκοπιανής κυβέρνησης προς τους Αλβανούς. Οι « Μακεδόνες» τρομοκρατούν μέσω της σοβινιστικής κυβέρνησης τους, τις αλβανικές οικογένειες οποτεδήποτε, οπουδήποτε σε δρόμους και σχολεία. Με μυστική διαδικασία, ομάδες χούλιγκαν «ενορχηστρωμένες» από τις σκοπιανές μυστικές υπηρεσίες παραβιάζουν οικογενειακά άσυλα, και τις γειτονιές των αλβανών . Οι Αλβανοί που ζουν στην ΠΓΔΜ σήμερα βιώνουν μια « κρύα νύκτα» . Καλέστε τον διεθνή παράγοντα να παρέμβει, κυρίως τον αλβανικό πολιτικό παράγοντα στην κυβέρνηση, και δείτε ρεαλιστικά την θλιβερή κατάσταση του αλβανικού λαού στην ΠΓΔΜ . Η κυβέρνηση της πΓΔΜ είναι σοβινιστική, και καθοδηγεί καθημερινά λίγο –λίγο την χώρα προς την ρωσική και σερβική φωλιά. Οι Αλβανοί δεν το θέλουν αυτό. Η Ευρω-Ατλαντική ενσωμάτωση της περιοχής θα οδηγήσει σε ευημερία. Θέλουμε να μοιραζόμαστε την ίδια μοίρα της χώρας , την ελευθερία και τις ίδιες ευκαιρίες», καταλήγει η πολιτική δήλωση του Αλβανικού Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού.

Η επανεμφάνιση του Αλβανικού Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού, αποτελεί σοβαρότατο γεγονός με πολλές και ποικίλες προεκτάσεις.

Έχουμε τονίσει καθημερινά ότι η δράση των αλβανών στην ΠΓΔΜ , οδηγεί σταδιακά σε ανεξελέγκτως καταστάσεις. Η παρουσία ειδικά των ρώσων αλεξιπτωτιστών, του Β.Πούτιν, και του Ρώσου Πατριάρχη στην γειτονική Σερβία, ξύπνησε τους «εθνικιστικούς πυρήνες» του αλβανικού Απελευθερωτικού Στρατού.

ΟΙ ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη την ενεργοποίηση των αλβανών ουτσεκάδων, στην χώρα αυτή. Τα Σκόπια θα διαλυθούν αυτό είναι σίγουρο, το ζήτημα είναι να μην επεκταθεί η «φωτιά» στα δικά μας σύνορα. Η φωτιά στα Σκόπια έχει ήδη ξεκινήσει.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.