Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ;;; ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ... ΠΑΣΟΚ!!!

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με πέντε ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Pul...

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με πέντε ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Action 24».

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27% και η ΝΔ 22%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7%, η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ και το «Το Ποτάμι», τα οποία έχουν από 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 1% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επίσης με 1%. «Άλλο κόμμα» επιλέγει το 5% των ερωτηθέντων. Το Λευκό/Αποχή εμφανίζει ποσοστό 6,5%, ενώ 8,5% του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι ή δεν απάντησαν.

Σε ερώτημα για την παράσταση νίκης («αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσετε, ποιό κόμμα πιστεύετε ότι θα έβγαινε πρώτο»), το 59% απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το 27% η ΝΔ και 5% άλλο κόμμα. Ένα 9% του δείγματος δεν απάντησε.

Στην ερώτηση «ποιόν από τους επόμενους δύο, θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 32% και τον Αλέξη Τσίπρα το 28%, ενώ το 37% απαντάει «κανέναν από τους δύο». Ένα 3% δεν απάντησε.

Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε μεταξύ 21ης και 24ης Νοεμβρίου 2014.

www.opinionpost.gr

1 σχόλιο

  1. oles autes tis ili8iothtes pou kanoun 8a tis olhrwsoun akriva!Egw hmoun panta pasokatzhs!twra poia na kopsw to xeri mou na to valw sthn fotia pote ksana pasok den psifizw!olh h oikogeneia psifizame kapote pasok,eimastan polu kolhmenoi me aythn thn parataksh!Twra omws ta pramata alaksan,piasthkame koroida..mas kataklepsane kai mas klevoun akoma!mprosta sta matia mas!Den eimaste omws tosoi m@l@kes,komena ta asteia poia stis kalpes 8a doun ta matakia tous asterakia kai tote na doume poio 8a einai to trito koma!(APO ENAN PRWHNFANATIKO PASOKATZH)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.