Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΕΡΒΑ Π@ΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ... ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Δήλωνε ως και ζημιές από ... ελευθέρια επαγγέλματα, αλλά τελικά είχε πολλά, πάρα πολλά κέρδη από τα ελευθέρια... ήθη! Δεν την έπιασαν ό...


Δήλωνε ως και ζημιές από ... ελευθέρια επαγγέλματα, αλλά τελικά είχε πολλά, πάρα πολλά κέρδη από τα ελευθέρια... ήθη! Δεν την έπιασαν όμως οι αστυνομικοί του Ηθών, αλλά αυτοί της Οικονομικής Αστυνομίας

Ο λόγος για μια 30χρονη από τη Σερβία με ... ευμεγέθη φάκελο για πορνεία. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί καθώς εκδιδόταν, όμως δεν άλλαξε... χούι.

Άλλωστε οι... δουλειές φαίνεται πήγαιναν καλά και έτσι φαίνεται ότι συνέχισε τη... δουλειά με τη βοήθεια μάλιστα του συζύγου της.

Η έρευνα της Οικονομικής αστυνομίας έδειξε ότι η 30χρονη και ο σύζυγός της έστειλαν σε κυπριακή τράπεζα 330.000 ευρώ από το 2010 ως το 2013 που στη χώρα ενέσκηψε η κρίση, ενώ από το 2007 ως το 2009 είχαν βγάλει άλλα 175.000 ευρώ, συνολικά πάνω από μισό εκατομμύριο δηλαδή.
Το... ωραίο στην υπόθεση είναι ότι τόσο η 30χρονη όσο και ο 49χρονος σύζυγός της δήλωναν κανονικά στην εφορία έσοδα και ζημιές από ελεύθερα επαγγέλματα και μάλιστα το2010 είχαν δηλώσει συνολικά 23.989 ευρώ, ενώ το έτος 2011, η 30χρονη είχε δηλώσει ζημία 14.212 ευρώ και ο 49χρονος μηδενικό εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.