Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

Γράφει ο Αντίοχος Έγινε χθες το μεσημέρι η πανελλαδική συγκέντρωση των κουκουέδων κατά της… ανεργίας, στην Πλατεία Συντάγματος. Το πρωτοφ...


Γράφει ο Αντίοχος

Έγινε χθες το μεσημέρι η πανελλαδική συγκέντρωση των κουκουέδων κατά της… ανεργίας, στην Πλατεία Συντάγματος. Το πρωτοφανές της υποθέσεως, είναι πως δεν υπήρχε πουθενά αστυνομία, όλοι οι σταθμοί του μετρό λειτουργούσαν κανονικότατα, ενώ απουσίαζαν και τα γνωστά κιγκλιδώματα που βάζει η αστυνομία γύρω από τη Βουλή σε όλες τις άλλες συγκεντρώσεις.

Προφανώς, όλα αυτά ήταν ένα δώρο της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας προς τους πιστότερους των υπολοίπων πιστών, κουκουέδες. Οι οποίοι άλλωστε, έχουν δώσει επανειλημμένως δείγματα του κατά πόσο σέβονται το κοινοβούλιο της αστικής «δημοκρατίας» τους. Κι όχι μόνο το σέβονται, αλλά το προστατεύουν κιόλας, από τον εχθρό λαό. Όπως, έπραξαν εκείνη τη μαύρη μέρα που ψηφιζόταν το Μνημόνιο 1 κι έξω από τη βουλή είχαν μαζευτεί με άγριες διαθέσεις εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένων Ελλήνων, αναγκάζοντας και αυτόν ακόμα τον Μπουμπούκο, να δηλώσει με εμφανή ανακούφιση μετά την υπερψήφιση του αίσχους: «Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω».

Με τέτοια καθεστωτική προϊστορία, ήταν ποτέ δυνατόν να τους ενοχλήσει η Αστυνομία;
http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.