Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ... Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΨΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ...

Με ταξί διέφυγε από το Μικρολίμανο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ο Αλβανός μακελάρης, όπως υποστήριξε και ο ίδιος χθες κατά τη ...


Με ταξί διέφυγε από το Μικρολίμανο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ο Αλβανός μακελάρης, όπως υποστήριξε και ο ίδιος χθες κατά τη διάρκεια της προανάκρισης.

Η αστυνομία διασταύρωσε τον ισχυρισμό του 31χρονου Αρμπέρ Μπάκο και μάλιστα γνωρίζει ποιος είναι ο οδηγός ταξί. Οι αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ταξιτζής να έχει σχέση με τον κακοποιό.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τον 23χρονο, ο οποίος είχε φυγαδεύσει τον Αλβανό μακελάρη στου Γουδή, όπου και συνελήφθη χθες το μεσημέρι. Πρόκειται για αδερφό βαρυποινίτης που εκτίει την ποινή του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Σκυμμένο κεφάλι, πρησμένο μάτι μετά από τη νύχτα στα ασφάλεια και χειροπέδες στα χέρια. Αυτή είναι η εικόνα του 31χρονου Αλβανού Αρμπέρ Μπάκο, του δράστη της επίθεσης στο μαγαζί «Απλά Ελληνικά» στο Μικρολίμανο το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος κακοποιός επιτέθηκε με καλάσνικοφ στο μαγαζί "Απλά Ελληνικά" στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άνθρωποι. Από θαύμα και από την αντίδραση ενός 39χρονου και του DJ του μαγαζιού, δεν υπήρχαν νεκροί. Αυτό λένε άνθρωποι που έζησαν τον τρόμο από τις σφαίρες του Αλβανού κακοποιού και οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά για να τον δουν από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.