Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΓΚΟΝΓΚ: ΠΑΡΑΠΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Η ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ!!!

Τραγικό θάνατο στις γραμμές του τρένου στην σιδηροδρομική γραμμή Θονμπουρυ-Ναμ Τοκ, στην Ταϋλάνδη, βρήκε η ελληνίδα διπλωμάτης της ελλην...

Τραγικό θάνατο στις γραμμές του τρένου στην σιδηροδρομική γραμμή Θονμπουρυ-Ναμ Τοκ, στην Ταϋλάνδη, βρήκε η ελληνίδα διπλωμάτης της ελληνικής πρεσβείας στην Μπανγκονγκ, Αριστέα Λιάπη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα Ενημέρωσης της Ταϋλάνδης, η Αριστέα Λιάπη παραπάτησε στα σκαλιά του τρένου, έπεσε στις γραμμές και παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία.

Η πόλη Θονμπουρυ βρίσκεται στο Κατσανάμπουρι, ιστορική περιοχή από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία «Η γέφυρα του ποταμού Κβάι».

Τη βαθιά του οδύνη εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών για την τραγική απώλεια του στελέχους της Πρεσβείας της Μπανγκόκ.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία.

Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.