Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΛΩΝΟΠΙΣΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ! ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ, ΕΚΟΨΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΔΥΟ ΑΤΥΧΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ. ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!

Κολλημένες σ’ ένα κομμάτι της ασφάλτου στα Βριλήσσια ήταν οι χελώνες που εντόπισε ένας εθελοντής της ΑΝΙΜΑ. Ο φιλόζωος κατάφερε να κόψει ...



Κολλημένες σ’ ένα κομμάτι της ασφάλτου στα Βριλήσσια ήταν οι χελώνες που εντόπισε ένας εθελοντής της ΑΝΙΜΑ. Ο φιλόζωος κατάφερε να κόψει το κομμάτι μετέφερε τα ζώα στις 18 Νοεμβρίου στο κέντρο παροχής πρώτων βοηθειών στην Καλλιθέα.



Με ζεστό αέρα μαλάκωσαν την πίσσα.

Εκεί οι εθελοντές επί τρεις ώρες κατάφεραν να τις ελευθερώσουν ζεσταίνοντας το καβούκι τον αέρα από το πιστολάκι μαλλιών. Και με ένα μαχαίρι που το χρησιμοποιήσαν ως σπάτουλά έβγαλαν σιγά – σιγά την πίσσα μόλις μαλάκωσε μαζί με τα χαλίκια.



Κολλημένες στην άσφαλτο.

Στη συνέχεια τις βούτηξαν σε λάδι και μετά τις έπλυναν αρκετές φορές με ζεστό νερό και σαπούνι πιάτων. Μετά από πολύ ώρα οι χελώνες μπήκαν καθαρές στα χαρτόκουτα και άρχισαν να τρώνε.



Πίσσα και χαλίκια μια μάζα.

Οι εθελοντές της ΑΝΙΜΑ εξαντλήθηκαν από την πολύωρη προσπάθεια εγκλωβισμού τους αλλά έμειναν ικανοποιημένοι που έσωσαν τις χελώνες οι οποίες είναι άγνωστο για πόσο καιρό ήταν έτσι κολλημένες.



Μπάνιο με ζεστό νερό και σαπούνι.

Θα ακολουθήσει νέος γύρος καθαρισμού γι’ αυτό και η ΑΝΙΜΑ χρειάζεται γάντια μιας χρήσης τύπου LATEX, σαπούνι πιάτων, σφουγγαράκια, λοιπά καθαριστικά, χαρτί κουζίνας και ηλεκτρικές θερμοφόρες για τα ζώα που ζουν εκεί.



Η καθαριότητα θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

Αν θέλετε να προσφέρετε τέτοιου είδους αναλώσιμα μπορείτε να τα μεταφέρετε στο ιατρείο της ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα στη διεύθυνση Μενελάου 134 .
mustradio


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.