Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ: ΣΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΑΚΛΟΝΗΤΟΥ" ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ, ΕΝΩ ΔΕ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ 72 ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

Ο ανήλικος τζιχαντιστής, ο οποίος ονομάζεται Abu Ja’far, είναι ίσως από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των ισλαμοφασιστών. Το μικρό ...


Ο ανήλικος τζιχαντιστής, ο οποίος ονομάζεται Abu Ja’far, είναι ίσως από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των ισλαμοφασιστών.

Το μικρό αγόρι, γνωστό για τα πωρωμένα κηρύγματά του, στα οποία καλεί τους συμπατριώτες του να γίνουν «σωστοί» μουσουλμάνοι, σκοτώνοντας όλους τους «άπιστους», φοιτά στο κέντρο εκπαίδευσης για ισλαμιστές ιεροκήρυκες που ίδρυσε στη Συρία ο Σαουδάραβας ιμάμης Abdallah Al -Muhaisini.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα μαθήματα αποδίδουν…

Ο μικρός ισλαμοφασίστας καλεί τα «αδέρφια» του να συνεχίσουν τις σφαγές και τον πόλεμο εναντίον του Μπασάρ αλ Άσαντ, προβάλλοντας συνεχώς το μοναδικό δέλεαρ που αποδεδειγμένα κινητοποιεί τους μουσουλμάνους: το σεξ.

Ο Abu Ja’far αναφέρεται συνεχώς στις 72 μαυρομάτες παρθένες, οι οποίες υποτίθεται ότι αναλογούν σε κάθε μουσουλμάνο που θα κερδίσει μία θέση στον Παράδεισο…



http://olympia.gr/2014/11/26/το-πωρωμένο-ισλαμοφασιστάκι-ξαναχτύ/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.