Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ... ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ 63ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ...

Ο 63χρονος δράστης που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθάριζε το κυνηγετικό όπλο του όταν αυτό εκπυρσοκρότησε από έναν αδέξιο χειρισμ...


Ο 63χρονος δράστης που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθάριζε το κυνηγετικό όπλο του όταν αυτό εκπυρσοκρότησε από έναν αδέξιο χειρισμό και τα σκάγια τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα τον άτυχο 57χρονο που σωριάστηκε αιμόφυρτος

Σε τραγωδία κατέληξε το «παιχνίδι» με τα όπλα μέσα σε ένα από τα παραπήγματα του καταυλισμού τσιγγάνων στην περιοχή του Καρακόνερου στη Ρόδο, όταν ένας από τους ενοίκους τραυμάτισε άθελά του θανάσιμα τον αδελφό του.

Ο 63χρονος δράστης που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθάριζε το κυνηγετικό όπλο του όταν αυτό εκπυρσοκρότησε από έναν αδέξιο χειρισμό και τα σκάγια τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα τον άτυχο 57χρονο που σωριάστηκε αιμόφυρτος. Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο στον καταυλισμό, με το οποίο μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ρόδου έχοντας τις αισθήσεις του. Όμως, λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε.

Οι άνδρες της Ασφαλείας που πήγαν στο παράπηγμα, βρήκαν εκεί τον σοκαρισμένο αδελφό του ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με κατηγορίες για μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια ενώ το όπλο δεν είχε δηλωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.