Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΕΚΡΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ ΓΙΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΡΗΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΕΠΗΛΘΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...

Ο Hubert Rochereau ήταν ανθυπολοχαγός για τον γαλλικό στρατό, κατά τη διάρκεια του Α” Παγκοσμίου Πολέμου. Πέθανε στις 26 Απριλίου του 1...



Ο Hubert Rochereau ήταν ανθυπολοχαγός για τον γαλλικό στρατό, κατά τη διάρκεια του Α” Παγκοσμίου Πολέμου. Πέθανε στις 26 Απριλίου του 1918, ενώ αγωνιζόταν στο Βέλγιο.

Οι γονείς του, από τότε που ο Hubert έφυγε για τον πόλεμο, άφησαν το δωμάτιό του ανέγγιχτο, και το 1936 πούλησαν το σπίτι, θέτοντας όμως έναν όρο.

Συγκεκριμένα, στο συμβόλαιο πώλησης υπήρχε μία ρήτρα η οποία προέβλεπε τη διατήρηση του δωματίου και την απαγόρευση να αλλαχθεί το οτιδήποτε σε αυτό για 500 χρόνια.

Από τότε έχει περάσει σχεδόν ένας αιώνας και το δωμάτιο δεν έχει πειραχθεί καθόλου.

Το υπνοδωμάτιο του Hubert έχει όλα τα υπάρχοντα του, ενώ ο χώρος δεν έχει υποστεί κάποια αλλοίωση από ανθρώπινο χέρι, παρά μόνο από τον χρόνο.


paraxeno

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.