Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΕΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ 45 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΙΝΔΙΑΣ...

Επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στα σύνορα Ινδίας-Πακιστάν σκόρπισε το θάνατο σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους, εκ των οποίων γυναίκες κα...


Επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στα σύνορα Ινδίας-Πακιστάν σκόρπισε το θάνατο σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους, εκ των οποίων γυναίκες και παιδιά και τραυμάτισε 70 ακόμα ανθρώπους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές κοντά στην πόλη Λαχόρη.

Νωρίτερα, αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε πως εξαιτίας της ελλιπούς αστυνομικής δύναμης στην περιοχή Γουάγκα, ένας καμικάζι πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό με τον οποίο ήταν ζωσμένος κοντά σε εστιατόριο.

«Βρισκόμουν στο γραφείο μου κοντά στα σύνορα όταν άκουσα μία έκρηξη. Έτρεξα στο σημείο και είδα διαμελισμένα σώματα, τραυματίες εκ των οποίων γυναίκες και παιδιά και κατεστραμμένα αυτοκίνητα», δήλωσε ένας Πακιστανός αστυνομικός στο πρακτορείο Reuters.

Από την άλλη, Ινδός υπεύθυνος ασφαλείας δήλωσε πως η ινδική πλευρά των συνόρων είναι ασφαλής, ενώ εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκαν τα θύματα έκανε λόγο για νεκρές γυναίκες και παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.