Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ: ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΕΣΤΗΣΑΝ 250 ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!! ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί σε μια γειτονιά του Νιουκάστλ όταν μπήκαν σε ένα σπίτι έπειτα από παράπονα των γειτόνων για...


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί σε μια γειτονιά του Νιουκάστλ όταν μπήκαν σε ένα σπίτι έπειτα από παράπονα των γειτόνων για δυνατή μουσική και ουρλιαχτά.
Εκεί οι άνδρες αντίκρισαν περίπου 250 φοιτητές και φοιτήτριες ντυμένους με δερμάτινες στολές, χειροπέδες, μαστίγια και άλλα αξεσουάρ σαδομαζοχισμού.
Μάλιστα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, η οποία παρουσιάζει και φωτογραφίες από την τοπική φοιτητική εφημερίδα, ο διοργανωτής του πάρτι ξενάγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του φορώντας ένα κολάρο στο λαιμό και άλλα σαδομαζό αξεσουάρ.
Το πάρτι διαλύθηκε χωρίς να γίνουν συλλήψεις, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι οι φοιτητές διοργάνωναν αντίστοιχες «βραδιές» επί έναν μήνα και είχαν φροντίσει να βάλουν ειδική μόνωση στο σπίτι.

sado1


sado3
sado4

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.