Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΟΣ... ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ Η ΠΟΛΗ ΝΤΕΡΝΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ 200 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...!!!

ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΚΙΣΤΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ...


ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΚΙΣΤΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...

Νοέμβριος 27, 2014.

Το λιμάνι της πόλης Ντέρνα, στο βόρειο τμήμα της Λιβύης, ελέγχεται πλήρως από τζιχαντιστές, πιστούς στην εξτρεμιστική οργάνωση «Ισλαμικό κράτος».

Οι ισλαμιστές έχουν εγκαθιδρύσει τη «βασιλεία του τρόμου», σύμφωνα με τη διεθνή οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα (HRW), όπως δημοσίευσε την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τους ακτιβιστές του ‘Παρατηρητηρίου’, οι τζιχαντιστές εκφοβίζουν τους κατοίκους της περιοχής, προβαίνουν σε δημόσιες εκτελέσεις και μαστιγώματα.

Οι κάτοικοι οι οποίοι εγκαταλείπουν την πόλη πληροφόρησαν τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι έχουν διαπράξει μέχρι στιγμής τρεις δολοφονίες, τρεις αποκεφαλισμούς, και περίπου δέκα άτομα υποβλήθηκαν σε μαστίγωμα.

Επιπλέον, αναφέρθηκαν δεκάδες δολοφονίες αστυνομικών και δικαστικών υπαλλήλων.
Στις εγκληματικές πράξεις πρωτοστατεί μια ομάδα που αποκαλείται «Συμβούλιο Νεολαίας του Ισλάμ».

Αποτελείται από πρώην αντάρτες που αντιτίθονταν στον πρώην δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος ανατράπηκε το 2011.

Στα τέλη Οκτωβρίου, τα μέλη αυτής της ομάδας ορκίσθηκαν πίστη στο ‘ισλαμικό κράτος’, σημειώνει το mignews.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.