Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MPRABO RE... PANTA TETOIA! ΤΡΟΜΕΡΟ! ΤΟ «ΕΘΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Το κατάλαβαν στη γιάφκα του (πρώην σοβιετικού…) Μπόμπολα, ότι γελάει ο κόσμος με την αναφορά περί των όπλων της Χρυσής Αυγής που υπάρχ...


Το κατάλαβαν στη γιάφκα του (πρώην σοβιετικού…) Μπόμπολα, ότι γελάει ο κόσμος με την αναφορά περί των όπλων της Χρυσής Αυγής που υπάρχουν παρότι… δε βρέθηκαν, του «κόκκινου» εισαγγελέα Ντογιάκου και ανέλαβαν να βρουν αυτοί για λογαριασμό του τα… κρυμμένα όπλα.

Τελικά δεν τα βρήκαν (πάλι καλά που δεν έσκαψαν πάλι κανένα μοναστήρι…), γιατί πρόλαβαν και τα… έκρυψαν οι χρυσαυγίτες όταν είδαν τα σκούρα, αλλά για να ξελασπώσουν τον εισαγγελέα (τον οποίο ο Μπαλτάκος αποκαλεί «υποχείριο του Σαμαρά») παραθέτουν κατάσταση όσων χρυσαυγιτών πιάστηκαν να κατέχουν παράνομα όπλα, με τα οποία ασφαλώς και θα όπλιζαν την… εγκληματική οργάνωση. Ιδού η… μεγάλη αποκάλυψη του (μη πυρηνικού…) οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής:  

«Ο Παναγιώτης Δράκος, στενός συνεργάτης του κατηγορούμενου βουλευτή Κορινθίας Ευστάθιου Μπούκουρα, ο οποίος με την υπ’ αριθ. 14532/2013 απόφαση του Β’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, καταδικάστηκε για παράνομη κατοχή, εκτός των άλλων και ενός πιστολιού μάρκας ZASTAVA, με γεμιστήρα και τέσσερα φυσίγγια.

Ο Νικήτας Σιώης, ο οποίος εξελέγη βουλευτής στον Νομό Σερρών, αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε για χάρη τού Αρτέμη Ματθαιόπουλου, έχει παραπεμφθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για παράνομη οπλοκατοχή και συγκεκριμένα ενός μαχαιριού, οκτώ στειλιαριών διαφόρων μηκών και ενός μετασκευασθέντος κυνηγετικού όπλου MAVERICK MODEL 88, από το οποίο αφαίρεσε το κοντάκι και προσάρμοσε πιστολοειδή λαβή.

Επίσης, ο Χρήστος Ρήγας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΑ και περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος με την υπ’ αριθ. 41429/2010 απόφαση του Ε’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών καταδικάστηκε για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, μάρκας ZASTAVA, ενός γεμιστήρα και εννέα φυσιγγιών.

Τελευταίος αλλά σημαντικός, ο βουλευτής Ι. Λαγός, ο οποίος με την υπ’ αριθ. 8723/2011 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, καταδικάστηκε για παράνομη κατοχή πιστολιού μάρκας GLOCK, με γεμιστήρα, με δώδεκα φυσίγγια».

Και δε ντρέπονται καθόλου να γράφουν τέτοιες αηδίες! Κι ούτε τους αναγνώστες τους σέβονται!

http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.