Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΠΟΝΟ KAI ME ΔΑΚΡΥ ΤΑ “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ” ΤΟΥ INDYMEDIA ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ “ΤΖΙΧΑΝΤ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Βλέποντας πως έχουν χάσει το έρισμά τους στην κοινωνία, στην Νεολαία αλλά και στην εργατική τάξη, και αφού δ...

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Βλέποντας πως έχουν χάσει το έρισμά τους στην κοινωνία, στην Νεολαία αλλά και στην εργατική τάξη, και αφού δεν πιάνουν πλέον οι απειλές, οι τραμπουκισμοί, οι βόμβες και οι σφαίρες, τώρα, οι “σύντροφοι” του Μαζιώτη και της Πώλα Ρούπα, οι ατιμώρητοι δολοφόνοι των θυμάτων της “Μαρφίν”, καλούν τον κόσμο σε “μια αντιφασιστική διαδήλωση την 1η Νοέμβρη στο Νέο Ηράκλειο”!

Σε μια ακόμη αντισυγκέντρωση και σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου, αφού εμμέσως – πλην σαφώς – ανακοινώνουν επεισόδια. (Ακούς Κικίλια;)

Ημερομηνία που η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει στην περιοχή, στην Λ.Ηρακλείου 420, ιερό μνημόσυνο, στην μνήμη των δυο συναγωνιστών, του Μ. Καπελώνη και του Γ. Φουντούλη,  που έπεσαν από δολοφονικό χέρι αριστερού παρακρατικού, άδικα, άνανδρα, χωρίς λόγο και αιτία και η υπόθεση συγκαλύφθηκε από το κράτος του Σαμαρά και του Βενιζέλου αλλά και από τους Δένδια και Αθανασίου.

Ιδού τα εμετικά παρακάλια τους: 
Δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη η προσπάθεια αγιοποίησης – θυματοποίησης των δολοφόνων της ένοπλης περιφρούρησης της φασιστικής γιάφκας του Νέου Ηρακλείου. Δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη μια εθνικιστική και πολεμοκάπηλη συγκέντρωση υπό την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να διαδηλώνουν «δημοκρατικά» και παράλληλα με μας οι φασιστές την Εργατική Πρωτομαγιά. Πρέπει να υπάρξει μια κεντρική πρωτοβουλία αντιφασιστικών οργανώσεων που να αναλάβει το παραπάνω εγχείρημα. Η συμφωνία σε μια κοινή δράση δε θα σημαίνει και δέσμευση για τις όποιες επόμενες. Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να επικαιροποιούνται με βάση τη συγκυρία. Θεωρούμε πως η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος θα αποτελέσει σταθμό οργανωτικής και πολιτικής ανασυγκρότησης του αντιφασιστικού κινήματος. Μέσα στο πλαίσιο της παρακμάζουσας κυβέρνησης, των δικαστικών αποφάσεων των φασιστών και της εκλογολογίας, έχουμε τη δυνατότητα να προτάξουμε τη δική μας ατζέντα.. να επαναφέρουμε στο προσκήνιο το δικό μας στρατόπεδο.”
Δεν αρκούνται όμως σε μια απλή αντισυγκέντρωση “τα συντρόφια” αφού απευθύνουν πρόσκληση συστράτευσης για να δοθεί η… “τελική λύση”:
Να μη αντιμετωπίζουμε την κάθε δράση της ΧΑ (πχ 1η Νοέμβρη, Δίκες Χ.Α., Ίμια κλπ) με ένα αποσπασματικό ή τοπικιστικό σκεπτικό την τελευταία στιγμή”.
Θέλουν να εντείνουν τον εκφοβισμό δια της βίας σε αθώους πολίτες: 
Δεν βλέπουμε τη συγκρότηση μεμονωμένων «συμβάντων» αλλά συνολικού πλαισίου αντιμετώπισης των φασιστικών ενεργειών και συνάξεων και τη δημιουργία αποτελεσματικών πολιτικών γεγονότων με κυρίαρχο και μόνιμο χαρακτήρα. Δεν απαντάμε (μόνο) στους συγκεντρωμένους της ΧΑ αλλά και στην κάθε προσπάθεια γείωσης της σε χώρους σχολεία γειτονιές”.
Ζητάνε από τους συντρόφους τους (ποιους άραγε; Ε;) “να μην έχουν αγκυλώσεις για να πετύχει το… “εγχείρημα”. Δηλαδή;  Να μην φοβηθούν να τραβήξουν όπλο και να προβούν σε δολοφονικές ενέργειες ή να πυροδοτήσουν τον μηχανισμό αδιαφορώντας για τα θύματα.
Να αντιμετωπιστεί όχι μόνο μια σειρά μεμονωμένων δράσεων της ΧΑ, αλλά και η ευρύτερη πολιτική – κοινωνική τους υποστήριξη.  Γι` αυτό η πολύπλευρη συμμετοχή ΚΑΙ «κεντρικών» συλλογικοτήτων αλλά ΚΑΙ τοπικών συνελεύσεων – κοινωνικών οργανώσεων χωρίς ιδεολογικοπολιτικές αγκυλώσεις είναι απαραίτητη για το εγχείρημα”.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει, τέλος, ο τόπος συνάντησης που θα καθορίσει για ακόμη μια φορά αν η πόλη θα καεί από τους κουκουλοφόρους ή όχι, αφού δείχνουν να έχουν σκοπό “να το πάνε σερί” μέχρι τις 17 του Νοέμβρη, δασκαλεμένοι από τους πολιτικούς προϊστάμενους τους, που θέλουν να ρίξουν τον Σαμαρά για να έρθει η ο Τσίπρας. Το νέου αγαπημένο παιδί των δανειστών μας, που τόση λατρεία του δείχνουν τελευταία!
Δες κι εσύ μαζί μας Λοβέρδο που θα μαζευτούν τα ζαγάρια:
“Σαν πρώτος σταθμός αυτής της πορείας αποφασίστηκε να είναι μια ευρύτερη σύσκεψη συλλογικοτήτων αλλά και ανένταχτων την Παρασκευή 24 Οκτώβρη στο Γκίνη – Πολυτεχνείο στις 7μμ για τη συγκρότηση αντιφασιστικής διαδήλωσης στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοέμβρη.”
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΖΑΓΑΡΙΑ! Θα μας βρείτε στην Λ. Ηρακλείου 420, εκεί που ρίξατε τις σφαίρες στα εν ψυχρώ δολοφονημένα αδέρφια μας. 
Αφού δεν σας μαζεύει ο μπόγιας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.