Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ο ΜΠΙΜΠΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ETOIMOΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΤΑΒΑ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ "ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ"

Σύμφωνα με την αστυνομία είχε υποβάλει αίτηση για έκδοση διαβατηρίου - Δεν ανήκε στην ομάδα των 90 ατόμων «υψηλού κινδύνου» Σχεδιά γι...


Σύμφωνα με την αστυνομία είχε υποβάλει αίτηση για έκδοση διαβατηρίου - Δεν ανήκε στην ομάδα των 90 ατόμων «υψηλού κινδύνου»

Σχεδιά για να ταξιδέψει στη Συρία είχε ο Μικέλ Ζέα-Μπιμπό, ο δράστης της επίθεσης που συγκλόνισε την Τετάρτη τον Καναδά.



Την αποκάλυψη αυτή έκανε την Πέμπτη η αστυνομίας της Οτάβα με εκπρόσωπό της να λέει ότι ο 32χρονος είχε ήδη υποβάλει αίτηση για έκδοση διαβατηρίου.

Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα) ο Μπιμπό δεν ανήκε στην ομάδα των 90 ατόμων που θεωρούνταν «υψηλού ρίσκου» και βρίσκονταν υπό παρακολούθηση.

Η αστυνομία της Οτάβα, τέλος, ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία για σύνδεση της επίθεσης της Τετάρτης με την επίθεση ενός 25χρονου Ισλαμιστή που τραυμάτισε δύο καναδούς στρατιώτες την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.