Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ… ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΙΣΟΒΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος. Κανένα κόμμα δεν τόλμησε να πάρει επισήμως θέση για το ανεκδιήγητο πόρισμα Ντογιάκου, για να μην εκτεθεί. Δήθεν...


Γράφει ο Αντίοχος.

Κανένα κόμμα δεν τόλμησε να πάρει επισήμως θέση για το ανεκδιήγητο πόρισμα Ντογιάκου, για να μην εκτεθεί. Δήθεν, ότι η όλη υπόθεση είναι στα χέρια της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» και τα κόμματα (και πάλι δήθεν…) δεν παρεμβαίνουν στο έργο της…

Ωστόσο, οι αμερικανοκομμουνιστές της ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσας της ΑΝΤΑΡCIA) δεν κρατήθηκαν και όχι μόνο πήραν θέση υπέρ του πορίσματος, αλλά έβγαλαν και την ετυμηγορία (προφανώς για να απαλλάξουν από τον κόπο τα συντρόφια της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης): ΙΣΟΒΙΑ! Ιδού ολόκληρη η απόφαση του… λαϊκού δικαστηρίου:

«Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικού συμβούλου Αθήνας:

Να γίνει η δίκη άμεσα των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, να καταδικαστούν ισόβια.

H παραπομπή  σε δίκη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ολόκληρης  της κοινοβουλευτικής ομάδας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής  και ενός  αριθμού οργανωτών  των ταγμάτων εφόδου από τον εισαγγελέα Ι. Ντογιάκο  υπογραμμίζει την ανάγκη να κλιμακώσουμε άμεσα τις κινητοποιήσεις μας κατά του φασισμού.

Οι δολοφόνοι του Παύλου  Φύσσα και όσοι τους έδωσαν τις εντολές,  ο φύρερ Μιχαλολιάκος  που χαιρετούσε ναζιστικά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας μέχρι τους επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου, οι οποίοι  προχώρησαν σε εκατοντάδες ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, συνδικαλιστών, γυναικών, Ρομά, ομοφυλόφιλων,  πρέπει να φτάσουν άμεσα στη δικαστική αίθουσα, χωρίς καμία χρονοτριβή στο προσδιορισμό της ημερομηνίας της δίκης. Η θέση τους είναι βαθειά στη φυλακή με ισόβια καταδίκη για τα εγκλήματα τους».

(ΥΓ) 1: Θαυμάζετε το θράσος τους; Τους το έχει δώσει ο Σαμαράς! Ξέρετε, αυτός που θα μας… σώσει από την επικράτηση της αριστεράς.

(ΥΓ) 2: Για να μην υπάρχουν απορίες περί τίνος πρόκειται, ο Κωνσταντίνου είναι εκείνος ο τύπος με το σακίδιο στην πλάτη (τι να είχε μέσα άραγε;), που έπιασε ο φωτογραφικός φακός πλησίον της φλεγόμενης Μαρφίν… Ο οποίος δεν έχει κληθεί ούτε για κατάθεση… Κι ας κάηκαν ζωντανοί εκεί μέσα τρεις συνάνθρωποί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.