Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΝ Χ@ΣΜΕΝΟ ΚΑΜΕΡΟΝ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΤΟΥ! ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΖΟΚΙΝΓΚ, "ΕΤΥΧΕ" ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!

Εσπευσμένα στο πρωθυπουργικό όχημα από τους σωματοφύλακές του, οδηγήθηκε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, όταν ένας άνδρα...


Εσπευσμένα στο πρωθυπουργικό όχημα από τους σωματοφύλακές του, οδηγήθηκε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, όταν ένας άνδρας φάνηκε να τρέχει απειλητικά προς το μέρος του.


Στις εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου, απεικονίζεται ένας άνδρας να τρέχει προς το μέρος του Κάμερον, ενώ εκείνος αποχωρεί από μία εκδήλωση στο Λιντς, της βόρειας Αγγλίας, πριν συλληφθεί από τους άνδρες ασφαλείας οι οποίοι έπεσαν με... καθυστέρηση πάνω του. Ακολούθως, οι σωματοφύλακες οδηγούν εσπευσμένα τον Βρετανό πρωθυπουργό σε ένα σταθμευμένο όχημα που τον περιμένει.

«Ένας 28χρονος Βρετανός συνελήφθη και κρατήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα αφότου προσέγγισε την ομάδα του πρωθυπουργού», ανακοίνωσε η αστυνομία του δυτικού Γιόρκσιρ μέσω Twitter, καταλήγοντας: «Δεν υπήρξαν απειλές και αφού ελέγχθηκαν τα προσωπικά στοιχεία του άνδρα, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος και του επετράπη να φύγει».

Όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο… δράστης που γυρίζει το κεφάλι στο Dean Balboa Farley απλά έκανε jogging και έτυχε να πέσει πάνω στον Κάμερον!

Υπενθυμίζεται πάντως ότι τον περασμένο Αύγουστο, η Βρετανία αύξησε το επίπεδο συναγερμού ασφαλείας στη δεύτερη υψηλότερη βαθμίδα της πεντάβαθμης κλίμακας συναγερμού, καθώς ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε δηλώσει ότι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που δρουν στη Συρία και το Ιράκ αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας στην ιστορία της…


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.