Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΠΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ...! ΒΙΝΤΕΟ: "ΜΗ ΤΙΜΗ, ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ" ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!

«Έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή και συμπλήρωσε: ...



«Έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή και συμπλήρωσε:

«Τα ψηφίζω με δόξα, με τιμή και με καμάρι από το πρώτο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλο, ανέφερε:

«Με πολύ θεατρικό τρόπο μας διαβάσατε τον όρκο μας στην τρόικα. Η αλήθεια είναι ότι όρκος προς την τρόικα δεν έχει υπάρξει. Έχει υπάρξει μία συμφωνία με την τρόικα».

«Δεν ξέρω αν το ψηφίσατε», του απάντησε ο κ. Μητρόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε:

«Πρώτα από όλα κύριε Μητρόπουλε, παρακαλώ πολύ μην με προσβάλετε. Έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια. Τα ψηφίζω με δόξα, με τιμή και με καμάρι από το πρώτο».

Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο

  1. Εμ τέτοιο ξεπουλημένο τομάρι που είσαι, νοιώθεις υπερηφάνεια. Να δούμαι αν θα νοιώθεις την ίδια "υπερηφάνεια" όταν θα ακούς το "επί σκοπόν.....ΠΥΡ" ΄και θα αντικρύζεις τις κάνες του εκτελεστικού απόσπασματος βρωμερέ προδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.