Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ... ΔΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ" ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΦΙΛΕΛΕΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ" ΤΣΟΓΛΑΝΟ!

Νέα δήλωση - πρόκληση από τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά ο οποίος επιτίθεται με σφοδρό τρόπο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσ...



Νέα δήλωση - πρόκληση από τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά ο οποίος επιτίθεται με σφοδρό τρόπο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ένα αγράμματο τσογλανάκι.




Αναλυτικά γράφει ο Θάνος Τζήμερος στην προσωπική του σελίδα στο fb:




Να το ξεκαθαρίσω. Η κυβέρνηση κάνει τραγικά λάθη. Όμως αυτό που θα ζήσουμε σε περίπτωση που ο αχταρμάς σταλινικών, αναρχικών και ηλιθίων της Κουμουνδούρου πάρει την εξουσία θα κάνει το Καστελόριζο να φαίνεται ταξίδι του μέλιτος. Όταν το αγράμματο τσογλανάκι των καταλήψεων δηλώνει μέσα στο Κοινοβούλιο ότι δεν πρόκειται να σεβαστεί διεθνείς συμφωνίες και υποχρεώσεις της χώρας, ο δρόμος προς την φρίκη και τον όλεθρο έχει ήδη ανοίξει.

Στη συνέχεια υπήρξαν σχόλια από διαδικτυακούς φίλους του κ.Τζήμερου που τον καλούσαν να είναι πιο ευπρεπής στους χαρακτηρισμούς του και να σεβαστεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμη κι αν διαφωνεί μαζί του, αλλά ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά ήταν ανένδοτοςnewsbomb

2 σχόλια

  1. ε λοιπον οσο παει, μου γινεται και πιο συμπαθης ο Τζημερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ: "IT TAKES ONE TO KNOW ANOTHER ONE"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.