Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ;;; ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!!! ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ... ΣΚΥΛΙΑ!!!

Την ίδια στιγμή που ο Καναδάς προσπαθεί σοκαρισμένος να διερευνήσει την επίθεση ένοπλου εχθές στο κοινοβούλιο της χώρας, αναστάτωση προκλ...

Την ίδια στιγμή που ο Καναδάς προσπαθεί σοκαρισμένος να διερευνήσει την επίθεση ένοπλου εχθές στο κοινοβούλιο της χώρας, αναστάτωση προκλήθηκε και στις ΗΠΑ όταν έγινε γνωστό ότι ένας άγνωστος άντρας πήδηξε τον φράχτη του Λευκού Οίκου.

Ο δράστης αν και τα κατάφερε να περάσει το πρώτο εμπόδιο που τον χώριζε από το προαύλιο του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου, δεν κατάφερε να περάσει από τα σκυλιά της ομάδας ασφάλειας που φυλά τον Λευκό Οίκο. Ένα βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης δείχνει άνδρες της προεδρικής ασφάλειας να έχουν ακινητοποιήσει τον εισβολέα στο βόρειο τομέα του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, το οποίο έρχεται περίπου ένα μήνα αφότου ένας εισβολέας - οπλισμένος με μαχαίρι - πέρασε τον φράχτη ασφαλείας του Λευκού Οίκου εγείροντας ανησυχίες σχετικά με το επίπεδο ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.