Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΓΗΚΕ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, Ο ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ!

O Ισπανός Ρούμπεν Λόπεθ, ανακηρύχθηκε πρόσφατα ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σε ανδρικά καλλιστεία στη Λίμα του Περού. Αλλά φαίνεται ό...

O Ισπανός Ρούμπεν Λόπεθ, ανακηρύχθηκε πρόσφατα ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σε ανδρικά καλλιστεία στη Λίμα του Περού. Αλλά φαίνεται ότι η επιτυχία του στο μόντελινγκ και ο θαυμασμός των γυναικών έρχονται δεύτερα μπροστά στην αγάπη του για τη στρατιωτική ζωή και την καριέρα του στον στρατό.

Ο Λόπεθ είναι επαγγελματίας οπλίτης σε μονάδα τεθωρακισμένων του ισπανικού στρατού στη Μαδρίτη από το 2011 και τονίζει ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την στρατιωτική του καριέρα: «είμαι αυτός που ήμουν και πριν τον τίτλο και αυτός θα συνεχίσω να είμαι, ένας στρατιώτης. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου και κάθε μέρα μαθαίνω και βελτιώνομαι», λέει ο ίδιος.

Με το μόντελινγκ ασχολείται από 14 ετών. Το 2013 κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ισπανία και φέτος ανακηρύχθηκε Mr Universe, ο ωραιότερος άντρας του κόσμου.

Οι γυναίκες συνάδελφοί του στον στρατό πάντως λένε στο βίντεο που ακολουθεί ότι δεν έχουν επηρεαστεί από τον τίτλο που κατέκτησε ο Ρούμπεν. «Είναι ένας στρατιώτης σαν κι εμάς», λέει η Ισπανίδα στρατιωτικός Λορένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.