Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ!!! ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΑΡΧΕΣ...

Ένας από τους βασικούς προμηθευτές «σκληρών» ναρκωτικών σε τοξικομανείς που συχνάζουν στα νυχτερινά κέντρα της Λακωνίας, βγήκε «εκτός μάχ...

Ένας από τους βασικούς προμηθευτές «σκληρών» ναρκωτικών σε τοξικομανείς που συχνάζουν στα νυχτερινά κέντρα της Λακωνίας, βγήκε «εκτός μάχης» χάρη στην αποτελεσματική επιχείρηση που οργάνωσαν και εκτέλεσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης.

Οι πληροφορίες για την συχνή παρουσία του 29χρονου Ουκρανού στα στέκια χρηστών ναρκωτικών με τις τσέπες του γεμάτες παράνομο «εμπόρευμα», διασταυρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν με την ταυτόχρονη έφοδο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο σπίτι του, που ήταν γεμάτο με σύνεργα για τη συσκευασία και διακίνηση ναρκωτικών.

Μαζί με αυτά, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 76,3 γραμμάρια ηρωΐνης, 12,3 γραμμάρια κοκκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατέσχεσαν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό σε ελληνικά και ξένα χαρτονομίσματα, έναν σουγιά και δύο κινητά. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.